Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

889

teszt cikk Věra Jourová

Według ankiety telefoniczne

889

Nemzeti blokk – A Nemzeti Együttműködés Rendszere – Megjelent Békés Márton új könyve

Békés Márton történész–politológus, a XXI. Század Intézet igazgatójának Nemzeti blokk – A Nemzeti Együttműködés Rendszere című kötetével folytatódik az intézet 21 című zsebkönyvsorozata. A szerző szerint a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, melynek célja a nemzeti integráció konszenzusának megteremtése, csak belülről lehet megérteni.

889

Beleállt a volt jegybankelnök az ellenzék köztársasági elnökjelöltjébe

Keményen bírálta Facebook-oldalán Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) korábbi elnöke Róna Pétert, miután az ellenzéki szövetség bejelentette, hogy a 79 éves jogász-közgazdászt jelölik köztársasági elnöknek az Egységben Magyarországért pártjai – vette észre a VG.hu.

889
7 tény, amit tudnod kell, ha faházban gondolkodsz

7 tény, amit tudnod kell, ha faházban gondolkodsz

889

Faházban élni olyan egyedülálló élmény, amit aligha lehet más életstílushoz hasonlítani. Ezek a lakóépületek tökéletes alternatívát nyújtanak arra, hogy pihenhess, és szabadon élvezhesd az életed egy boldog és egészséges környezetben. A harmónián kívül szenzációs menekülőutat jelentenek a városok zajától, szennyezettségétől és tumultusától. A rönkházak általában természetes élőhelyek közelében kerülnek kialakításra, ez jobb fizikai és mentális egészséget eredményezhet. Továbbá a fa már önmagában számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely előnyös az ember számára. Nézzük, mik ezek!

A man cave ideje lejárt!

A man cave ideje lejárt!

889

5 Stílusos férfi szoba design

5letből érték

Mi lehet a közös a kürtőskalácsban és a debreceni kolbászban?

889
Jó székhelyválasztással tényleg megspórolható az iparűzési adó?

Jó székhelyválasztással tényleg megspórolható az iparűzési adó?

889

A helyi iparűzési adó – mozaikszóval HIPA – egy globális viszonylatban elterjedt, regionális alapokon nyugvó adózási forma, amelyet minden esetben a helyi illetékes önkormányzat szabályoz. Tárgyi hatálya alá az adott helytartóság illetékességi területén állandó vagy ideiglenes jelleggel végzett vállalkozási tevékenységek tartoznak, amelyek nyereség-, illetőleg jövedelemszerzésre irányulnak, magyarán fizetési kötelezettséggel bír a szóban forgó önkormányzat térségében minden 30 napot meghaladó időintervallummal működő egyéni vállalkozás és gazdasági társaság. Fontos tudni, hogy az adónem mértékét a kompetens önkormányzat 0 és 2 százalék között határozhatja meg, így igen, valóban léteznek földi adóparadicsomnak titulált, HIPA-mentes övezetek. Ennek köszönhetően akár évi több millió forint is megspórolható! Ne fizessen feleslegesen adót!

Megtaláltuk a Pegasust, bárki számára elérhető!

Megtaláltuk a Pegasust, bárki számára elérhető!

889

Nagyon titkos, nagyon eldugott, de mi megtaláltuk.

Vissza az oldal tetejére