Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amnesztiát adnának 100 ezer migránsnak Németországban

888.hu

2022.06.10. 12:40

Annak ellenére, hogy döntés született a kitoloncolásukról.

 

A nyílt társadalom csimborasszója ez a Németország!

A Németországból kitoloncolni tervezett mintegy 100 ezer migráns hamarosan amnesztiában részesülhet, ugyanis a német kormány épp egy ilyen törvénytervezet kidolgozásán munkálkodik. A terv bizonyos szempontból nem olyan elnéző, mint az Írországban jelenleg működő, majdnem teljes amnesztia.

A Der Spiegel beszámolója szerint a törvénytervezetet az ország baloldali belügyminisztere, Nancy Faeser fogja előterjeszteni.

 

A lap által ismertetett terv szerint

azok a migránsok, akiknek a menedékjogi kérelmét elutasították, de öt éven belül nem toloncolták ki Németországból, egyéves próbaidőre szóló tartózkodási engedélyre lesznek jogosultak.

Amennyiben az ilyen engedéllyel rendelkezőknek sikerül bebizonyítaniuk, hogy kellően jól beszélik a német nyelvet, és képesek a megélhetésüket biztosítani a próbaidő lejárta után hosszú távú tartózkodási jogot kapnak.

 

A Der Spiegel szerint a legfrissebb statisztikák azt mutatják, hogy több mint 100 ezer olyan migráns tartózkodik Németországban, aki megfelel a javasolt rendszer alapvető kritériumainak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére