Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vona Gábor szerint Jakab Péter egy „Tesco-gazdaságos Chuck Norris”

888.hu

2022.06.11. 11:40

A korábbi Jobbik elnök szerint Jakab hiába akarta előadni a választások előtt a „Lúdas Matyiba oltott Rambo” szerepet, idővel erre már nem rezonáltak az emberek.

 

Az ATV Öt című műsorában természetesen időt szántak Jakab Péter heti bukására is. A stúdióban ott ült Vona Gábor is, aki szintén kifejtette véleményét Jakab Péterről akivel az elmúlt időszakban több alkalommal is egymásnak üzengettek, bizonyítva azt hogy a viszonyuk finoman fogalmazva se bajtársias. Mint ismeretes, a Jobbik korábbi elnöke még a 2018-as választáson a párttal 20 százalékos eredményt ért el, támogatottságukat Jakab Péternek ezt követően sikerült letornázni 5 százalék alá.

Mondandóját azzal kezdte, hogy a Jobbikban az áprilisi vereség után az a helyzet állt elő, hogy nincs semmilyen elképzelésük.

 

Az első hónap az arról szólt a választások után, hogy nincs már meg az a támogatás Jakab Péter mögött, mint ami korábban megvolt, de nincs más”

– vázolta fel azt, hogy milyen lehetett az élet a párton belül. (Gyurcsány Ferenc ezt úgy fogalmazta volna meg, hogy elfogyott körülötte a levegő.)

 

A május pedig szerinte már arról szólt, hogy a Jobbik élén „már az is jobb, ha nincs senki”. Ennek okai pedig a sorozatos rossz döntések voltak, melyeket Jakab részéről mindig ámokfutás követett a nyilatkozataival és a Facebook posztjaival.

 

Vona Gábor azzal folytatta, hogy szerinte

Jakab hiába akarta előadni a választások előtt a „Lúdas Matyiba oltott Rambo” szerepet, idővel erre már nem rezonáltak az emberek.

 

Úgy látja, hogy egyre többször derült ki az, hogy valójában egy „Tesco gazdaságos Chuck Norris”, mely már a pártnak is kellemetlenné vált.

Amögött ugyanis, aki keményen felkérdezi Orbán Viktort,

egyre többen látták be, hogy valójában nincs semmilyen politikai elképzelés.

Amikor pedig a bukást követően irányt kellett volna mutatnia, az Jakab részéről nem történt meg.

 

Arról pedig, hogy Jakab el se ment a párt választmányi ülésére, helyette pedig a közösségi oldalán üzente meg az ottani küldötteknek, hogy lemond, azt Vona gyávaságnak és méltatlannak tartja.

 

Hozott egy rossz döntést, és azt gondolom hogy ez tovább fog eszkalálódnia az ő frakcióvezetői bukásáig.”

– közölte.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére