Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: Belföld

Stabil kormánypártok – összeomló baloldal

Az ellenzéki összefogás népszerűsége 10 százalékponttal, 35-ről 25 százalékra csökkent az április 3-i országgyűlési választások óta eltelt időszakban, miközben a kormánypártok stabilan őrzik vezető pozíciójukat – világít rá a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatása. A felmérés feltérképezte, hogy a politikai szempontból aktív magyarok – önbevallásuk szerint – mely politikai erőt támogatták április 3-án, illetve jelenleg melyik párttal szimpatizálnak, majd összehasonlította az eredményeket.

Orbán Viktor: Megvédjük Magyarországot, megvédjük a magyar családokat!

„Ez a költségvetés meg fogja védeni a családtámogatási rendszert és a rezsicsökkentést is.” – fogalmazott Orbán Viktor a Jó reggelt, Magyarország! adásában.

Több mint 8 és fél ezren érkeztek csütörtökön Ukrajnából

Az ukrán-magyar határszakaszon 5283 ember lépett be csütörtökön Magyarországra, míg a román-magyar határszakaszon belépők közül 3359-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

Nagy Márton: a kormány a soproni kihelyezett ülésen döntött az extraprofitadó kivetéséről

A kabinet a soproni kihelyezett kormányülésen döntött a rezsi- és honvédelmi alap felállításáról, illetve az azt finanszírozó extraprofitadó kivetéséről, aminek összege 2022-ben meghaladja a 800 milliárd forintot, jövőre pedig eléri az 1000 milliárd forintot – mondta Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának nyilatkozva.

Több mint kétszáz határsértőt tartóztattak fel az éjszaka

A magyar rendőrök 206 határsértőt tartóztattak fel, és elfogtak egy embercsempészt vasárnapra virradóra Csongrád-Csanád megyében – közölte a rendőrség honlapján.

Csaknem kétszáz határsértőt tartóztattak fel az éjszaka

„A magyar és cseh rendőrök a katonákkal, a pénzügyőrökkel, valamint a polgárőrökkel együttműködve elfogtak három embercsempészt és feltartóztattak 192 határsértőt Csongrád-Csanád megyében” – közölte a rendőrség honlapján.

Magyarországon is megjelent a majomhimlő

„Egy 38 éves férfinél azonosították először a betegséget idehaza” – jelentette be Müller Cecília, országos tisztifőorvos.

Szijjártó: Magyarország a migránsok befogadása helyett a családok támogatására fókuszál

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint a tárcavezető az ENSZ globális migrációs paktumát értékelő fórumon hangsúlyozta, hogy a kormány továbbra sem ért egyet a dokumentumban foglaltakkal, és még mindig veszélyesnek tartja a migrációt.

Orbán Viktor: Megalakultunk

A miniszterelnök a közösségi oldalán osztott meg fényképet az alakuló ülésről.

Deutsch: a magyar baloldal változatlanul a háború pártján áll

A választások óta eltelt időszak annak bizonysága, hogy a baloldalon mindent változatlanul úgy akarnak folytatni, mint ahogy a saját politikai tevékenységüket április harmadikáig – közölte Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) delegációjának vezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Vissza az oldal tetejére