Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: bevándorlás

Amnesztiát adnának 100 ezer migránsnak Németországban

Amnesztiát adnának 100 ezer migránsnak Németországban

Annak ellenére, hogy döntés született a kitoloncolásukról.

Mark Krikorian a 888-nak: A tömeges migráció egy nagyobb probléma

Mark Krikorian a 888-nak: A tömeges migráció egy nagyobb probléma

A probléma gyökere ott ül a Fehér Házban, amíg ez így lesz, mindig lesz egy korlátja annak, amit tenni tudunk – mondta a 888.hu-nak a CPAC Hungary konferencián adott interjújában Mark Krikorian, az amerikai Bevándorlási Tanulmányok Központ (CIS) ügyvezető igazgatója.

Svédország lehetőségei: Multikulturalizmus vagy polgárháború

Svédország lehetőségei: Multikulturalizmus vagy polgárháború

„A bűncselekményt képviselő országok ezen a héten: Irak, Irak, Törökország, Szíria, Afganisztán, Szomália, Szomália, ismét Szíria, Szomália, ismeretlen, ismeretlen ország, Svédország. A gyanúsítottak felében nem lehetünk biztosak, mert nincsenek érvényes papírjaik. Ami önmagában általában azt jelenti, hogy hazudnak az állampolgárságukról és a személyazonosságukról” – jelentette ki Peter Springare, veterán svéd rendőrnyomozó.

Hamvába holt multikulturalizmus Svédországban

Hamvába holt multikulturalizmus Svédországban

Magdalena Andersson, Svédország miniszterelnöke a múlt hét folyamán hivatalosan is elismerte, hogy országa képtelen volt integrálni az elmúlt két évtizedben befogadott bevándorlókat, ami párhuzamos társadalmak kiépüléséhez és az erőszak egyre erőteljesebb elharapódzásához vezetett. Az elmúlt években egyre romló svédországi állapotok (többek között a rendszeres robbanások, a klánháborúk, az antiszemitizmus és a nők elleni erőszak mértékének növekedése) egyértelművé tették a muszlimok sikertelen integrációját. Andersson beismerésének drámai jellegét tovább fokozza, hogy már olyannyira fenntarthatatlan állapotok uralkodnak, hogy többé nem lehet szőnyeg alá söpörni a svéd multikulturalizmus katasztrofális következményeit.

Miután beengedte a migránsokat Biden, felszólította a Kongresszust, hogy biztosítsa a határt

Joe Biden amerikai elnök a kedd esti évértékelő beszédében felszólította a Kongresszust a „határ biztosítására”, miután kormánya már 1,5 millió migránst engedett át a déli határon hivatali ideje első hónapjaiban.

Szél Bernadett és a baloldal a migránsok pártján

A baloldal sohasem azt képviselte, ami Magyarországot előre vinné, vagy a magyar emberek védelmét, jólétét szolgálná. Beszélhetünk a hódmezővásárhelyi kapitányról, még az LMP-ből is kiebrudalt, zöld köntösbe bújtatott ügynökasszonyról, vagy az ellenzék főnökéről, a Szemlőhegy utcai szemkilövetőről, ezek mind egy szelet fújnak, bizonyítva, hogy a baloldalon nem lehet más a politika.

Tunéziai fiatalok közösségi oldalakon reklámozzák az Európába történő bevándorlást

Olaszországban hetek óta kiemelt figyelmet kap annak a két fiatal tunéziai nőnek a története, akik migránshajóval Lampedusa szigetén kötöttek ki, majd közösségi oldalakon keresztül hirdetik új életük „csodálatosságát” Európa nagyvárosaiból. Profiljaikat kétmillióan követik.

A migránsok abba a kézbe is harapnak, amelyik enni ad nekik

A migránsok abba a kézbe is harapnak, amelyik enni ad nekik

Franciaországban 20 év börtönbüntetésre ítélték Rifat Abbast, azt az illegális szudáni migránst, aki 2019 szeptemberében halálra szurkálta migránspárti aktivista ex-barátnőjét. Az elmúlt évek folyamán több, a nyitott határok és a migránsok tömeges befogadása mellett kiálló aktivistát gyilkoltak, vagy erőszakoltak meg Európába érkező bevándorlók.

Eric Zemmour: Azért vagyok itt, hogy megmentsem Franciaországot, nem pedig az egész világot

Eric Zemmour: Azért vagyok itt, hogy megmentsem Franciaországot, nem pedig az egész világot

A jobboldali francia elnökjelölt a menekültek befogadása kapcsán úgy fogalmazott, hogy ő „nem az emberiség Mikulása”.

Emmanuel Macron szerint a bevándorlók naggyá teszik Franciaországot

A francia köztársasági elnök szerint a Földközi-tenger túlpartjáról érkezett bevándorlók lehetőséget jelentenek Franciaországnak arra, hogy még nagyobbá váljék. A francia elnök ezt hétfőn, a dél-franciaországi Marseille-ben rendezett Földközi-tengeri népek Fórumának megnyitóján mondta.

Vissza az oldal tetejére