Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Miután beengedte a migránsokat Biden, felszólította a Kongresszust, hogy biztosítsa a határt

888

2022.03.02. 13:30

Joe Biden amerikai elnök a kedd esti évértékelő beszédében felszólította a Kongresszust a „határ biztosítására”, miután kormánya már 1,5 millió migránst engedett át a déli határon hivatali ideje első hónapjaiban.

 

Biden évértékelőjében a következőket mondta:

ha elő akarjuk mozdítani a szabadságot és az igazságosságot, meg kell védenünk a határt, és rendbe kell hoznunk a bevándorlási rendszert.

 

Közös őrjáratokat állítottunk fel Mexikóval és Guatemalával, hogy több embercsempészt elkapjunk. Elkötelezett bevándorlási bírákat állítunk fel, hogy az üldöztetés és az erőszak elől menekülő családok gyorsabban tárgyalhassák ügyeiket.

 

Támogatjuk partnereinket Dél- és Közép-Amerikában, hogy több menekültet fogadjanak be és biztosítsák saját határaikat.”

 

Biden utat biztosítana az „álmodozóknak”, az ideiglenes státusszal rendelkezőknek, a mezőgazdasági dolgozóknak és az alapvető munkákat ellátóknak az állampolgársághoz.

Módosítaná a törvényeket, hogy a vállalkozások rendelkezzenek a szükséges munkavállalókkal, és a családok ne várjanak évtizedeket az újraegyesítésre.

Ahogy a Breitbart News decemberben beszámolt róla, a Biden-kormány mintegy 1,5 millió migránst importált az első nyolc hónapban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére