Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy Feró a 888.hu-nak: Utálom, hogy az egészségügybe belekeverik a politikát

Fábián Eszter

2021.04.20. 14:00

A nemzet csótánya is részt vesz az oltási kampányban, Nagy Feró a 888.hu-nak most azt is elárulta, miért szeretett volna keleti vakcinát kapni.

 

Már október elején túlestem a betegségen, úgyhogy már egy ideje védett vagyok, de az idén kaptam meg a kínai vakcinából az első adagot, három hete pedig a másodikat”

– kezdte portálunknak a Beatrice frontembere.

„Semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam, a feleségem azonban AstraZenecát kapott, nála pár napig voltak rosszulléttel kapcsolatos tünetek. Én azért szerettem volna keleti vakcinát kapni, mert úgy gondolom, hogy az amerikai gyógyszergyárak ebből üzletet csinálnak, az oroszoknál meg valamiért úgy éreztem, talán nem az van a fókuszban, hogy felvegyék a versenyt mondjuk a Pfizerrel. A kínai mellett pedig az szól, hogy azért a Távol-Keleten eléggé fejlett az orvostudomány. Így hát vagy Szputnyikot, vagy Sinopharmot szerettem volna.”

A rajongókkal kapcsolatban Nagy Feró elárulta:

„Mindig nyugtatom őket, hogy szerintem a legjobb esetben is július–augusztusra lehet majd elképzelni bármiféle dolgot, de addigra be kellene oltani az ország nagy részét, az lenne az igazi, és nem az, hogy sokan ellene beszélnek.”

Az egészségügybe eleve hogy kerül bele a politika? Ezt én utálom nagyon. Ha egyszer a magyar gyógyszeripar azt mondja, hogy jó és hatásos, akkor ne kezdjünk el politikai alapon célozgatni, hogy Putyin így, Putyin úgy... Ugyan már...”

 

„Mindenesetre nagyon várom, hogy mehessünk, egy országos színházturnéra is készülünk. Ha a korábbi életünket nem is kaphatjuk vissza teljesen, de ahhoz hasonlót, reméljük, már hamarosan élhetünk” – mondta portálunknak Nagy Feró.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére