Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csoportmásodik maradt a magyar válogatott, Karácsony energiatakarékossá teszi Budapestet

888.hu

2022.06.12. 19:59

Az ukrajnai háború tizenöt évvel vetheti vissza az orosz gazdasági fejlődést.

 

A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es döntetlent játszott szombaton a német csapattal a Nemzetek Ligája A divíziójának harmadik fordulójában, a Puskás Arénában, ezzel megőrizte csoportjában a második helyet.

Hála istennek, Budapest is csatlakozik a Városok energiatakarékossági sprintjéhez, az angolul sokkal szebben hangzó Cities Energy Saving Sprint programhoz! A várva várt lépés megtétele nyomán alighanem csökkenteni fogják a sebességhatárokat, több autómentes övezet lesz, korlátozzák a közszolgáltatásokat, rövidebb ideig lesz majd közvilágítás, és az üzletek is sötétbe burkolóznak. Mi több, oktatóvideókat kapunk arról, hogyan zuhanyozzunk kevesebbet.

Vlagyimir Putyin orosz elnök ukrajnai háborúja 15 évvel vetheti vissza a gazdasági növekedést Oroszországban egy befolyásos pénzügyi szakértői szövetség szerint. Az előrejelzést a globális pénzügyi cégek képviselőiből álló Nemzetközi Pénzügyi Intézet (Institute of International Finance) tette közzé, melynek szakértői szerint az ukrajnai háború következményei, valamint a szankciók hatásai 15 évvel vetik vissza az orosz gazdaság fejlődését.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére