Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hont András: csilliárdos focisták térdelnek

888.hu

2022.06.13. 12:30

Sarkos, a divatos liberális narratívától jelentősen eltérő véleményt fogalmazott meg a focisták térdelésével kapcsolatban Hont András a ATV hét végi, Öt című műsorában.

A Mandineren is megjelent összefoglalóban a publicista úgy fogalmazott, „csilliárdos focisták térdelnek le valamiféle olyan bűnnel való szakításnak az elérése érdekében, mely bűnben Magyarország például soha nem osztozik, mert nem volt gyarmata.”

A publicista hangsúlyozta: „Aki nálunk néger és ugyebár direkt mondtam azt, hogy néger, és el fogom mondani harmadszor is, hogy néger, mert a magyar nyelvben ennek semmiféle negatív konnotációja nincsen. Teljes irodalmunk törölhető lenne. De azért, mert Amerikában ennek teljesen érthető okokból rossz csengése van, ezért nekünk törölni kéne az irodalmat, erre pedig azt mondja az egyszeri füttyögő, hogy menjetek ti az anyátokba. Azért mi nem fogjuk afromagyarnak hívni, aki idejött hozzánk tanulni és itt maradt. Isten hozta!”

Hont András föltette a költői kérdést: „azért mert egyes nyugati hatalmak egykor gyarmatosítottak, és rabszolgákat cipeltek be, azért a magyar szurkoló érezze magát rosszul?”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére