Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Alföldi legalább bevallja, hogy érzékenyíteni akart az iskolában, de Orbán megakadályozta

Horváth K. József

2022.06.14. 12:50

Milyen érdekes, hogy az ellenzék ezerrel támadja a kormányt azért, mert a gyermekvédelmi törvény miatt az Európai Unió nem akarja kifizetni nekünk a helyreállítási alap ránk eső részét, mondván nem is akarja senki érzékenyíteni a gyerekeket az iskolában. Eközben Alföldi Róbert ugye bevallja ennek pont az ellenkezőjét: ő igenis érzékenyíteni akart, de a bemutató előtt megjelent gyermekvédelmi törvény miatt a dologból nem lett semmi.

 

Az ellenzék pedig kussol. Még véletlenül sem tesz szemrehányást Alföldinek, hogy az ő – a gyerekek szexuális életére koncentráló – művészeti tevékenysége miatt is kényszerült erőteljes törvényi intézkedésre a magyar kormány. És még véletlenül sem megy neki Brüsszelnek, hogy hogy képzeli ezt a zsaroló magatartást folytatni? Miért nem mutatja be a szabad széllel „mosó” Timmermanséknak, hogy igenis reális veszélyben lennének a magyar gyerekek akkor, ha a kormány nem hozott volna törvényt a védelmükben?

Alföldi a napokban D. Tóth Krisztának mesélte el az Elviszlek magammal című műsorában, hogy egy olyan darabot akart előadni középiskolásoknak, amely a homoszexualitásról szól. Székely Csaba Öröm és boldogság című művéről van szó. A főpróbára meghívták a tanárokat.
– Ám – meséli Alföldi – tavaly júniusban pont aznap reggel szavazták meg a parlamentben a gyermekvédelmi törvényt, így nem adhatták elő. – „Hát mert b*zik lesznek, ha megnézik” – tette hozzá Alföldi. – „Dehogy lesznek” – reagált D. Tóth Kriszta, mire a rendező „kaján nevetéssel elvonult” – idézte a Mandiner a történetet.

Alföldi, mint ismert, nyíltan beszél nemi és más típusú identitásáról. Ezt tömören így foglalta össze a nyilvánosság számára:
„Én már el vagyok könyvelve baloldali, liberális, zsidó, buzi menekültbérencnek. Ez már nem kérdés, ezzel már nem foglalkoznak. De én sem velük, azt hiszem.”

Ha tehát nem lépett volna életbe a gyermekvédelmi törvény, akkor a középiskolások konkrétan Alföldi által nagyon is ki lettek volna szolgáltatva Alföldi érzékenyítésének, amiről a magyar baloldal egyszerűen nem vesz tudomást. Sőt, bagatellizálja az egész LMBTQ-kérdést. Úgy tesz, mintha nem is létezne, és Brüsszellel egyetemben a kormányra mutogat, hogy azért nem kapjuk meg a nekünk járó pénzt az Uniótól, azért kell hiteleket felvennünk, azért ragaszkodnunk az orosz olajhoz, hogy továbbra is működjön a gazdaságunk, hogy meg tudjuk védeni a rezsicsökkentést, a magyar emberek jólétét, mert meg akarjuk védeni a gyerekeket az érzékenyítéstől.

 

Nyilvánvaló, hogy a baloldal a gyermekvédelem ügyében is ugyanazt a játékot űzi, mint a migrációnál. Szerintük ez is csak egy álprobléma.

Ugyanakkor a háttérben ezerrel dolgoznak azon, hogy ez a métely minél szélesebb körben terjedjen el hazánkban. Mint a Kontra megírta, az ultraliberális tanok terjesztését az óvodákban 2010 előtt nem más vállalta magára, mint Dobrev Klára. 2009-ben egy kimondottan a genderideológia terjesztésére hivatott szervezetet is létrehoztak. Az Unifem-Ért Magyar Nemzeti Bizottság Egyesületet Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége idején alapították, székhelye pedig a Szalay utca 4., tehát a családi cégbirodalom, az Altus székhelye volt. Az egyesület képviselője pedig nem volt más, mint Dobrev Klára.

Később konferenciát szerveztek, ahol beszámoltak eredményeikről. Ezek között szerepelt, hogy oktatási csomagot dolgoztak ki az óvodák és általános iskolák számára, amelyben olyan mesék és dalok szerepeltek, amelyek szakítanak a „berögzült nemi szerepekkel”. Nemsokkal később Bajnai Gondon kormánya titokban módosította az óvodai nevelés országos alapprogramjának kiadásáról szóló kormányrendeletet, belecsempészve a szövegbe a „nemi sztereotípiák erősítésének tudatos kerülését”. Szerencsére a 2010-ben hivatalba lépő Orbán-kormány még óvodakezdés előtt módosította a szocialista kormány által meghozott változtatásokat.

S nincs ez másként napjainkban sem. A Momentum például tavaly olyan LMBTQ+ anyagot töltött föl az oldalára, amelyben javasolta az iskolákban a szexuális felvilágosítást és pedagógusok érzékenyítését. A DK-s László Imre vezette Újbuda pedig az Újbuda-Mecénás ösztöndíjprogramban nyíltan támogatta az első LMBTQ-táncház létrehozását. De említhetjük Dobrev Klárát is, aki EP-képviselőként megszavazta a házasságok vagy bejegyzett élettársi kapcsolatok egységes uniós elismeréséről szóló javaslatot az Európai Parlamentben.

 

Látható tehát, a gyermekvédelmi törvényre igenis nagy szüksége van a magyar társadalomnak, mert sajnos jó néhányan nem akarják tudomásul venni, hogy – ahogy Orbán mondta – „az apa férfi, az anya nő, a gyerekeinket pedig hagyják békén”.

Mi másért akarhatott a baloldal kedvence, az érzékenyítésre készülő Alföldi „kaján nevetéssel” elvonulni a nevén nevezett tevékenység megfogalmazása elől? Miért nem kérik ki maguknak Gyurcsányék, hogy a gyermekvédelmi törvény miatt nem kapja meg hazánk a neki járó uniós támogatást, holott ők is látják, reális veszély leselkedik a gyerekeinkre?

Példát vehetnének Alföldi Róberttől. Ő legalább igazat beszél...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére