Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Svédország lehetőségei: Multikulturalizmus vagy polgárháború

888.hu

2022.05.11. 08:00

„A bűncselekményt képviselő országok ezen a héten: Irak, Irak, Törökország, Szíria, Afganisztán, Szomália, Szomália, ismét Szíria, Szomália, ismeretlen, ismeretlen ország, Svédország. A gyanúsítottak felében nem lehetünk biztosak, mert nincsenek érvényes papírjaik. Ami önmagában általában azt jelenti, hogy hazudnak az állampolgárságukról és a személyazonosságukról” – jelentette ki Peter Springare, veterán svéd rendőrnyomozó.

 

A híres svéd divattervező, Johan Lindeberg azt állította, hogy Svédországnak el kell fogadnia új multikulturális identitását, mert a „polgárháború” az egyetlen alternatíva.

Lindeberg az Expressen című svéd országos napilapban megjelent véleménycikkében felszólította az olvasókat, hogy „fogadják el az új Svédországot”, és arra ösztönözte a svédeket, hogy ünnepeljék „a világ legprogresszívebb országát”, különben káosz és rendetlenség fog eluralkodni.

 

Vagy mindannyian segítünk egy új, befogadó energia megteremtésében, és egy új multikulturális közösség egyértelmű nemzetközi mintájává válunk, vagy polgárháborúba kerülünk. Ez már elkezdődött.”

– fogalmazott.

 

A divattervező még az ország zászlajának megváltoztatását is javasolta, hogy az új, sokszínű identitást képviselje, és „Svédországot újra relevánssá tegye”.

Aki kicsit is tisztában van azzal, hogy mit tett a multikulturalizmus Svédországgal, tudja, Lindeberg igen messze jár a valóságtól.

Egy tavalyi kutatás megállapította, hogy

Svédország az elmúlt 20 évben a világ legbiztonságosabb országából a világon a második legveszélyesebbé vált a fegyveres bűncselekmények tekintetében.

 

„Svédországban az elmúlt években jelentősen emelkedtek a robbantások száma, amik túlnyomórészt a háborúzó bűnbandák közötti konfliktusokhoz kapcsolódnak.”
– jelentette a Quillette Paulina Neuding írónő.

Hozzátette, hogy a rendőrség szerint a robbanóanyagok használata a skandináv országban mostanra olyan szintet ért el, ami a világon egyedülálló egy nem háborús államban.

Európa többi részéhez hasonlóan Svédországban is riasztóan megnőtt a csoportos nemi erőszak és a szexuális zaklatások száma, amióta megnyitotta határait a Közel-Keletről és Észak-Afrikából érkező tömeges bevándorlás előtt.

 

Amikor Peter Springare veterán svéd rendőrnyomozót az erőszakos bűncselekmények felelőseinek demográfiai összetételéről kérdezték, nem köntörfalazott.

Tessék; ez az, amit ezen a héten hétfőtől péntekig kezeltem: nemi erőszak, nemi erőszak, rablás, súlyos testi sértés, nemi erőszak-kísérlet és nemi erőszak, zsarolás, zsarolás, testi sértés, rendőrség elleni erőszak, rendőrséggel szembeni fenyegetés, kábítószer-bűnözés, kábítószer, bűncselekmény, bűntett, gyilkossági kísérlet, ismét nemi erőszak, ismét zsarolás és bántalmazás.”

– sorolta.

„Feltételezett elkövetők; Ali Mohammed, Mahmod, Mohammed, Mohammed, Mohammed Ali, újra, újra, újra, újra. Christopher... mi van, igaz ez? Igen, egy svéd név belopta magát egy kábítószer-bűncselekmény szélére. Mohammed, Mahmod Ali, újra és újra.” – folytatta.

Nem véletlen, hogy még a háború elől menekülő ukrán menekültek sem akarnak Svédországba menni, mert túlságosan veszélyesnek tartják.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére