Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fehér férfi

Elon Muskot transzfóbiával vádolják

„A Netflix a háború végére vár, hogy filmet készítsen egy fekete ukrán srácról, aki beleszeret egy transznemű katonába” – tweetelte korábban Musk, ami természetesen felháborodást váltott ki a transz közösségben.

Klasszikus gyerekdalok LMBTQ-szöveggel? A drag queen szállítja!

Klasszikus gyerekdalok LMBTQ-szöveggel? A drag queen szállítja!

Ugyan, a gyerekek nincsenek az LMBTQ-propaganda célkeresztjében...

Mandela-park Budapesten? Nem!

Mandela-park Budapesten? Nem!

Karácsonyéknak ismét a közterek elnevezésénél sikerült nagyot alakítania. Ezt viszont az Identitás Generáció tagjai nem hagyták szó nélkül.

Amnesztiát adnának 100 ezer migránsnak Németországban

Amnesztiát adnának 100 ezer migránsnak Németországban

Annak ellenére, hogy döntés született a kitoloncolásukról.

Egyre több a szélsőbaloldali támadás Amerikában

A radikális baloldali és abortuszpárti aktivisták egyre több nagyvárosban randalíroznak, leginkább életpárti központokat gyújtanak fel, de templomokat is megrongálnak és bírákat, rendőröket, orvosokat fenyegetnek meg.

Együtt ünnepeltetik a Pride hónapot a gyerekekkel a sátánisták és a drag queenek

Mi sem természetesebb, hogy a gyerekek közelébe összehordja a szél a szemetet. Aki pedig ez ellen az esemény helyszínén felszólalni merészkedik, annak majd az Antifával gyűlik meg a baja, hiszen ők látják majd el az őrszolgálatot.

Lecsukhatnak egy feministát, mert azt mondta: A férfiak nem lehetnek leszbikusok

Egy norvég feministára akár három év börtönbüntetés is várhat, amiért azt mondta, hogy a biológiai férfiak nem lehetnek leszbikusok.

Így szexualizálja és neveli át a gyerekeket a közmédia Németországban

Így szexualizálja és neveli át a gyerekeket a közmédia Németországban

Egy tudományos tanulmányt publikált az Axel Springer tulajdonában lévő Die Welt német lap, amelyben a szakemberek arra a következtetésre jutottak, hogy a közmédia az új genderőrület szerint neveli át a gyerekeket. Az LMBTQ lobbi akkora botrányt csapott, hogy a vezérigazgató kínos magyarázkodásra kényszerült – írta meg a V4NA.

Romániában a szüzességi vizsgálatok betiltását követelik civil szervezetek

Romániában a szüzességi vizsgálatok törvényen kívül helyezéséért indított társadalmi kampányt hétfőn a Nőkkel Szembeni Erőszak Megelőzéséért és Megfékezéséért hálózat (VIF) – közölte a News.ro hírportál.

Több tucatnyian meghaltak egy katolikus templom elleni terrortámadásban

Több tucatnyian meghaltak egy katolikus templomban történt terrortámadásban Nigéria délnyugati részén vasárnap – közölték helyi tisztviselők.

Dallasban már nőnek öltözött férfiak tánceseményére viszik el a szülők a gyerekeiket

Az interneten elterjedtek azok a videók, amelyeken mindenféle drag queen csecsemőknek és kisgyermekeknek lejtenek valamiféle táncot, mely a jó ízlés határait bőven túllépte. A táncosok pénzt is elfogadtak a fiataloktól.

Ismét egy transznemű nő nyert meg egy kerékpárversenyt

A dobogó második fokára is egy biológiai férfi állhatott fel, akivel a győztes a díjátadót követően csókot is váltott. A harmadik helyezett már egy biológiailag is nő lett, aki a jelenetet a kisgyermekével kellett végignézze.

Biden addig nem ad ebédpénzt a szegényeknek, amíg a férfiak nem versenyezhetnek a lányok ellen

Kristi Noem republikánus dél-dakotai kormányzó nem hátrál meg, továbbra is megvédené a női sportot a Biden-kormányzat fenyegetésétől, miszerint megvonja azoktól az iskoláktól az ebédprogramok támogatását, amelyek nem fogadják el az elnök elképzeléseit. 

Nincs transzmosdó az iskolában? Nincs kaja!

A Biden-adminisztráció az iskolai étkeztetést transznemű politikához köti – hívta rá fel a figyelmet mondja Ian Prior a Fight for Schools (Harc az iskolákért) szervezet vezetője.

Vissza az oldal tetejére