Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nincs transzmosdó az iskolában? Nincs kaja!

888.hu

2022.06.03. 16:40

A Biden-adminisztráció az iskolai étkeztetést transznemű politikához köti – hívta rá fel a figyelmet mondja Ian Prior a Fight for Schools (Harc az iskolákért) szervezet vezetője.

 

A Biden-adminisztráció arra használja az ebédpénzt, hogy „túszul ejtse az iskolai körzeteket” – mondta egy konzervatív érdekvédelmi csoport vezetője válaszul a mezőgazdasági minisztérium bejelentésére, miszerint bizonyos iskoláknak meg kell engedniük a transznemű diákoknak, hogy az általuk preferált nemű mosdót használják.

Az USDA-hoz (az USA földművelésügyi minisztériuma) tartozó Élelmezési és Táplálkozási Szolgálattól (FNS) pénzt kapó iskoláknak szabályzatukban meg kell határozniuk, hogy tilos a nemi identitáson és szexuális irányultságon alapuló megkülönböztetés – jelentette be májusban a minisztérium. Azt is közölte, hogy az ilyen megkülönböztetéssel kapcsolatos állításokat ki kell vizsgálni.

Amit itt látnak, az valójában az, hogy a Biden-kormányzat azt mondja, hogy »vagy azt teszitek, amit én akarok, vagy elveszem az ebédpénzt«.

– mondta a Fox Newsnak Ian Prior, a Fight for Schools ügyvezető igazgatója.
„Az, hogy a szövetségi kormány idejön, és valóban ehhez a radikális ideológiához köti az iskolai étkeztetést és az iskolai ebédprogramokat, félelmetes és megdöbbentő.”

Az FNS többek között a Nemzeti Iskolai Ebédprogramot is irányítja, amely ingyenes vagy olcsó ebédet biztosít a gyermekek számára, és a COVID-19 világjárvány előtt átlagosan közel 30 millió gyermeket etetett naponta. A bejelentés

lényegében azt jelenti, hogy a Biden-kormányzat túszul ejti az államokat és a helyi iskolakörzeteket a hátrányos helyzetű fiataloknak juttatott iskolai ebédpénzekkel, hogy a transzneműek diszkriminációmentességi politikáját elfogadtassa.”

– mondta Prior a Fox Newsnak.

Az USDA azt mondta, hogy bejelentése része Biden elnöknek a IX. cím kiterjesztéséről szóló rendeletének, amely a szexuális irányultságon és nemi identitáson alapuló megkülönböztetésre is kiterjed.
„A gyerekeknek képesnek kell lenniük tanulni anélkül, hogy aggódniuk kellene amiatt, hogy megtagadják-e tőlük a mosdóba, az öltözőbe vagy az iskolai sportoláshoz való hozzáférést.” – áll a rendeletben.

Prior a Fox Newsnak nyilatkozott: „Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy a gyerekek iskolai étkeztetése hogyan kapcsolódik valahogy a transzneműekkel kapcsolatos politikához. Amit itt látunk, az az, hogy a Biden-kormányzat a gyerekeket bábuként használja fel ebben a társadalmi igazságossági, nemi ideológiai játékban, amit játszanak.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére