Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Betiltanák a gyerekeket célzó drag queen műsorokat

888.hu

2022.06.08. 12:55

Egyeseknél már betelt a pohár.

 

Az USA-ban egyre gyakoribb jelenség, hogy az LMBTQ-aktivisták átlépnek egy bizonyos határt. Ez a határ pedig az, amikor gyerekeket veszik célba.

Ez ellen már egyre többen szólalnak fel.

Marjorie Taylor Greene, az USA kongresszusának republikánus képviselője Twitter-oldalán állt ki a gyermekek védelme mellett.

A képviselőnő szerint „illegálisnak kellene lennie, hogy a gyerekeket Drag Queen show-kra és sztriptízklubokba vigyék”.

Azt is kiemelte, hogy „nem kellene szövetségi támogatást kapnia egyetlen olyan iskolának sem, amely szándékosan összezavarja a gyerekeket a nemiséggel/szexualitással kapcsolatban”.

 

 

Nem is olyan rég egyébként Dallasban botrányt kavart egy Pride rendezvény, amit „családbarát eseményként” promóztak, de aztán drag queen show lett a vége.

 

 

Eközben Texas államban is áll a bál. A közösségi médiában nemrég ott is nagyot mentek azok a videók, amik egy olyan eseményről szivárogtak ki, ahol drag queenek gyerekeknek adták elő perverz táncukat.

 

 

Erre egy texasi állami törvényhozó bejelentette, hogy törvényt fog előterjeszteni annak megtiltására, hogy a gyerekeket transzvesztitáknak tegyék ki, miután a hétvégén egy texasi bárban készült képek vírusként terjedtek el és országos felháborodást váltottak ki.

„Az elmúlt hétvége eseményei borzalmasak voltak, és azt a nyugtalanító tendenciát mutatják, amelyben perverz felnőttek megszállottan szexualizálják a kisgyerekeket.” – mondta Bryan Slaton állami képviselő egy nyilatkozatban.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére