Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
889
 

Helyreigazítás

888.hu

2022.01.03. 11:38

A 888.hu internetes hírportálon 2021. november 18. napján „Jakab Péterék sorra vásárolják a kelenföldi lakásokat” címmel közzétett cikkben azt a való tényt, hogy Jakab Péter nővére, az ő férje és férjének édesanyja tulajdonában állnak a cikkben megjelölt ingatlan tulajdoni hányadok, olyan hamis színben tünteti fel mintha a megjelölt személyek Jakab Pétert strómanként segítenék, s az általuk tulajdonolt hányadok azért lennének a nevükre bejegyezve, hogy Jakab Péter neve ne kerüljön a nyilvántartásba. A Cikk továbbá valótlanul – kimondottan is – tényként híreszteli, hogy Jakab Péter sógora az Etele úti ingatlan megvásárlásakor strómanként szerepelt.

Ezzel szemben a valóság az, hogy

  • a Fehérvári úti ingatlan 2008-ban került megvásárlásra Jakab Péter nővére és az ő férje által, Jakab Péter bárminemű érdekeltsége nélkül, személyétől függetlenül, a tulajdonosok által jelenleg is törlesztett bankkölcsön igénybevételével.
  • a Bocskai úti ingatlan 2002-ben került megvásárlásra Jakab Péter testvérének anyósa által, Jakab Péter bárminemű érdekeltsége nélkül, személyétől függetlenül, a tulajdonos által jelenleg is törlesztett bankkölcsön igénybevételével.
  • a Etele úti ingatlan 2020-ban került megvásárlásra Jakab Péter nővérének férje által, Jakab Péter bárminemű érdekeltsége nélkül, személyétől függetlenül, a tulajdonos által jelenleg is törlesztett bankkölcsön igénybevételével.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

889
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére