Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
889
 

Hogyan működik a kriptopénz és a közösségi média kapcsolata

PR tartalom

2021.10.05. 23:00

A fórumoktól kezdve a mainstream közösségi médiacsatornákig, mint a Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram és mások, a kriptopénz trendi. A közösségi média természetesen nem kérdés, hiszen a legtöbb ember a közösségi médiából szerzi be a híreket.

Valójában az amerikai felnőttek kétharmada a közösségi médiából szerzi híreit.

Ez vezetett a digitális valuta népszerűségéhez és növekedéséhez. Ez nem újdonság a marketingesek számára. A Facebook például az egyik legnépszerűbb közösségi hirdetési lehetőség a nagy célközönség eléréséhez.

Ezért nem is meglepő, ha már látott EOS vásárlással kapcsolatos híreket.

Sőt, a Facebook is fontolgatja a kriptovaluta használatát az üzleti növekedés érdekében. „A Facebook több mint kétmilliárd havi aktív felhasználójával alapvetően bárminek a tömeges elterjedését képes elősegíteni” – mondta Clement Thibault.

Amíg a kriptovaluta cikkek, hírek és frissítések továbbra is uralják a közösségi média hírfolyamát, addig a kriptotársadalmi kapcsolat számára fényesnek tűnik a jövő. A közösségi média és más médiumok kriptovaluta árfolyam-ingadozásokat okozhatnak, jóban-rosszban.

Egy nagy digitális valutacserével kapcsolatos hackelésről szóló trending hír jelentős esést okozhat a digitális valuta értékében. Amikor például a hongkongi székhelyű Bitfinex tőzsdét feltörték, a Bitcoin értéke 20 százalékkal esett. Ez nagy buktatót jelent a kriptotőzsde-társadalom kapcsolatában.

A kriptopénzekre gyakorolt jelenlegi társadalmi hatás

A közösségi média és a fórumok továbbra is elengedhetetlenek a digitális valuta és a blokklánc technológia növekedéséhez. Hogyan? Nos, ahogy a kriptopénzek növekedése folytatódik, az emberek és a vállalatok egyre jobban érdeklődnek a befektetések iránt.

A legfrissebb kriptohírekhez valószínűleg a közösségi médiához és a fórumokhoz kell fordulnia. A Bitcoin például a növekedés nagy részét a Reddit nevű közösségi fórumnak köszönheti.

Valójában a Reddit az egyik legnagyobb közösségi influencer platform. A kripto-rajongóktól kezdve a kriptoelemzőkig mindannyian megtalálhatók a Redditen, akik betekintést nyújtanak. A Bitcoin alreddit például részletes információkat tartalmaz mindenről, ami Bitcoin.

Más befolyásos kriptohírekkel foglalkozó alredditek közé tartoznak:

  • DarkNetMarkets
  • Ethereum
  • CryptoCurrency
  • CryptoMarkets

Honnan szereznek az újságírók friss kriptopénz híreket? Reddit! A kripto-újságírók olyan közösségi médiacsatornákat is használnak, mint a Slack és a Telegram, hogy rendszerezzék és megosszák az aktuális digitális valuta- és blokklánc-hírekkel kapcsolatos információkat.

„A csoportbeállításaink olyan helyeket foglalnak el, mint a Slack, a Trello és a Google Hangouts” – mondta Jamie Redman kriptopénz-újságíró egy cikkben. „Itt gyűlnek össze az írók, szerkesztők és kiadók, hogy megvitassák a híreket és véleményeket”.

Valójában a legtöbb trending kriptovaluta-sztori, amely más közösségi médiahálózatokon is megjelent, a Redditről származik.

A közösségi média jövője, kriptopénz és blokklánc

A közösségi média és a fórumok továbbra is befolyásolni fogják a kriptopénz jövőjét? Ez biztosan így lesz, hiszen a közösségi média szinte mindent befolyásol. A digitális valuta és a blokklánc technológia azonban elkezdte a saját nyomát hagyni a közösségi térben.

Lépjen be a blokklánc technológia. A kriptopénz jövője inkább a hasznosságról szólhat, mint a konkrét érmeértékről. Mivel a blokklánc technológia potenciális elfogadása több iparágban is a küszöbön áll, a kriptopénzeket befolyásoló társadalmi szerep megfordul.

A blokklánc technológia felboríthatja a jelenlegi közösségi média konstrukciót. Valójában számos alapvető blokklánc-koncepció tökéletes megoldás számos jelenlegi közösségi média fájdalmas pontra.

A blokklánc-alapú közösségi médiahálózatok kínálhatnak:

  • Valóban decentralizált közösségi tartalmakat. A blokklánc-alapú közösségi médiahálózat decentralizált lesz, központi szerver nélkül. Ez a felhasználóknak és az általuk választott tartalmaknak ad irányítást. A teljes hálózat maga fogja felügyelni a közösségi hálózat irányítását. Nem kell többé a Facebook vagy a YouTube szeszélyeinek engedelmeskedni.
  • Biztonságosabb közösségi hálózat. A hackerektől a kormány által szponzorált információmegosztásig a jelenlegi közösségi hálózatok összegyűjtik a felhasználói információkat, és a legtöbbet ajánlónak adják el. A kripto-alapú közösségi csatornák lehetővé tehetik a felhasználók számára, hogy megőrizzék személyes és online adataikat és szokásaikat. Ez a fokozott biztonság sok szempontból friss levegőt jelent a közösségi rajongók számára.

Jobb fogyasztói fizetési lehetőségek. A közösségi médián keresztül zajló fogyasztói tranzakciók nehézkesnek bizonyulhatnak, mivel csak néhány fizetési mód áll rendelkezésre. Ez a marketingesek számára is rossz, akik komoly összegeket költenek a közösségi hirdetésekre, amelyeknek gyenge a megtérülése. Egy kripto-alapú közösségi platform mindezen változtathat. A felhasználók többféle fizetési módot kapnak, és biztonságosan fizethetnek. A hirdetők a Basic Attention Token (BAT) folyamatok segítségével jobb leadeket hálózhatnak be és fogyasztói adatokhoz juthatnak.

(x)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

889
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére