Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gumicsere? Online is kérhetsz időpontot!

(X)

2021.12.16. 12:35

(X)

 

Autósként kiemelt jelentőséggel bír a rendszeres szervizelés és a gépjármű karbantartása. Ennek szerves részét képezi a gumicsere, mely mellett felelősen gondolkodva biztosan nem mehetünk el. Bár kizárólag városi közlekedéshez akár a négy évszakos is megfelelőnek bizonyulhat, de egyre többen vannak, akik a téli és a nyári szett között váltakozva igyekeznek mindig a körülményekhez igazodni. Nem lehet azonban elégszer hangsúlyozni, hogy az évszaknak megfelelő abroncs még nem elegendő, annak kifogástalan állapota is szükséges a biztonságos közlekedéshez.

Mi a biztonságos közlekedés titka?

A közlekedés biztonsága nem vezethető vissza mindössze egyetlen tényezőre. Számos szempont szerepet játszik abban, és persze az emberi tényező mellett sem mehetünk el. A közlekedési helyzetek felmérése, az időben történő cselekvés, a felesleges kockázatvállalás elkerülése mind lényegesnek számít. Ugyanakkor a gépjármű általános állapota és az évszaknak megfelelő gumihasználat is befolyásolja azt, hogy az autó miként reagál a környezeti viszonyokra és az egyes helyzetekre. Tudtad, hogy nedves körülmények között a kopott téli gumi is komoly kockázati tényezőnek számíthat? Akár négyszeres is lehet a féktávolság, ami jelentős veszélynek számít.

Fontos tehát, hogy mindig időben történjen meg a gumicsere. Ha csak nem kizárólag jól takarított utakon, városon belül autózol, akkor nem érdemes megspórolnod a téli gumi használatát. Még nincs késő a gumicseréhez! Persze korántsem mindegy, hogy mennyire megbízható szervizt találsz, milyen könnyen tudsz időpontot foglalni. Ez utóbbi kiemelt jelentőséggel bír, ugyanis ennek köszönhetően elkerülheted a sorban állást és a „talán ma még belefér” típusú válaszokat.

Online időpontfoglalás okostelefonon?

Bizonyára hallottál már a magyar fejlesztésű CodeVisionről, melynek nevéhez kapcsolódik a Gumiszervizem applikációja, a MyPoint-S is. A megbízható appnak köszönhetően a közeledben levő gumisokat éppen úgy feltérképezheted, mint akár a távolabbiakat. A részletes információknak köszönhetően a nyitvatartási időről és az elérhető szolgáltatásokról egyaránt tájékozódhatsz. Könnyen lehet, hogy olyan szakembert keresel, aki a klímatöltésben vagy a futómű-beállításban is segítségedre lesz.

Az okostelefonon elérhető applikáció ingyenesen letölthető Android rendszerre, és természetesen az Apple Store-ból is hozzájuthatsz a jól működő alkalmazáshoz. A felhasználók egyetértettek abban, hogy kifejezetten praktikus megoldásnak számít az online időpontfoglalás, hiszen így néhány kézmozdulattal bebiztosíthatod a helyed, és várakozás nélkül kerülhetsz sorra a kiválasztott szolgáltatónál. Kell ennél több mai, rohanó világunkban?

Térképes foglalórendszer a megbízhatóság jegyében

Ha időpontfoglalásról van szó, akkor a megbízhatóság kérdése mellett biztosan nem mehetünk el. A gumiszervizem app kiválóan funkcionál, és a térképes megoldásnak hála a tartózkodási helyedhez közeli szervizek egyszerűen elérhetőek. Az applikáció mellett természetesen a webes felületen is használhatod a rendszert. Ha nincs időd vagy kedved regisztrálni, akkor Facebook-fiókoddal is bejelentkezhetsz, és néhány kattintással elintézheted a szükséges időpontfoglalást.

A közlekedés nem egyszemélyes játszma!

Ne feledd, a biztonságos közlekedés alapvető elvárás az autósok felé. Mindenki célba kíván érni, ehhez viszont egyedül kevésnek bizonyulunk. Nem gondolkodhatunk mindig a másik fejével, így a kölcsönös odafigyelés és felelősségteljes autózás elmaradhatatlan a közlekedésben részt vevőktől. Az emberi tényezők mellett a gumi állapota, az útviszonyoknak megfelelő kialakítása is rendkívül fontos. A téli gumi nem véletlenül van kifejezetten a havas, jeges, hideg útviszonyokra kialakítva. A mély barázdák, a sűrű lamellák és a magas szilikatartalmú alapanyag lehetővé teszik az optimális teljesítményt a téli körülmények között is. Felelős autósként ne a téli gumi árán igyekezz tehát spórolni! Az ónos esővel, jéggel és hóval induló időszak még csak most veszi kezdetét. Foglalj időpontot online, és cseréld le a kopott téli abroncsot, vagy mondj végre búcsút a nyári szettnek!

A magyar fejlesztés informatív tartalommal segíti mind a szervizválasztást, mind az ott elérhető időpontok közül a foglalást. A korral történő haladás a gumicsere világába is begyűrűzött. Az ügyfélszolgálat tehermentesítése, az emberi kontaktok csökkentése és a biztonságra való törekvés együttesen hívták életre azt az applikációt, melynek hála gyorsan elintézheted az időpontfoglalást. A kritikus 7 fokos hőmérséklet alattiak mérhetőek, így ha eddig nem tetted, most már tényleg itt az ideje a gumicserének!

(X)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére