Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Valentin-nap: Donáth Anna megmondja, milyen a momentumos szerelem

Horváth K. József

2020.02.14. 16:14

Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője nem tudta megállni, hogy Valentin-nap alkalmából ne próbálja meg hamis színben feltüntetni a Fidesz családpolitikáját. Azt sugallja, mintha magyar párok szerelme nem lenne szabadon választott, mintha egy férfi és egy nő csak előírt keretek között szerethetné egymást, mintha a Fidesszel rokonszenvező emberek csak parancsra lehetnének boldogok.

Olvassák csak!

„Jó ideje már Magyarországon is ünneplik a Valentin-napot, azaz a szerelmesek napját. Virágcsokrokkal és piros szívekkel teli az ország. Ez a szerelem azonban messze nem csak a Fidesz által előírt keretek közt létezik. Ez a nap nem csak a hagyományos házasságban élő párok ünnepe.

Ez azoknak a szerencsés embereknek a napja, akik megtalálták a párjukat. Akik szerelmesek – hiszen egyáltalán nem magától értetődő, hogy mindenki automatikusan, pláne parancsra boldog lehet.

A mi politikánk szabadságot és szerelmet jelent. Nem írjuk elő, kit és hogyan szeress. A legfontosabb célunk az, hogy a lehető legboldogabb legyen a lehető legtöbb ember. Azzal, akit szeret. Boldog Valentin-napot a szerelmeseknek, és sok sikert azoknak, akik még nem azok!”

A Valentin-nap valóban a szerelmesek napja. Mindenfajta megkülönböztetés nélkül. Ha valaki valamiért mégis meg akarja különböztetni a szerelmeseket, az nem más, mint Donáth Anna és a Momentum. Úgy látszik, szerinte a rájuk figyelő, többnyire liberális fiataloknak külön kell hangsúlyozni a szabadság és a szerelem szoros összefüggését. Saját, momentumos érdemükként feltüntetve, egyszerűen politikai haszonszerzés céljából kiposztolva a felvilágosítást, ha eddig nem tudták volna, hogy az élet legintimebb területén is azt tehetnek, amit a szívük diktál.

Szerintem meg tudják ők ezt útmutatások nélkül is. Hiszen úgy fest, ez rajta kívül mindenki más számára természetes.

Hogy a fideszesek javarészt ragaszkodnak a természet törvényéhez, s erre a szabadságra épül a kormánypárt hatalmas támogatottságú családpolitikája, az is az önálló döntés eredménye.

Még ha ezért némelyek nem feltétlenül boldogok, akkor is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére