Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Betegsége miatt nem indul újra a XVII. kerület fideszes polgármestere

Horváth Tamás

2019.08.13. 10:58

A városvezető a Facebookon jelentette be a hírt.

Az előzetes szándékaival ellentétben mégsem indul újra Rákosmente polgármesteri székéért Riz Levente. A fideszes politikus, aki 2006 óta vezeti Budapest XVII. kerületét, hétfő este a Facebookon jelentette be, hogy a betegséggel vívott küzdelme még több energiát kíván, ezért most kizárólag a gyógyulására, valamint a családjára szeretne koncentrálni.

A polgármester-jelöltségtől visszalépő városvezető maga helyett alpolgármesterét, Horváth Tamást ajánlja a választók figyelmébe.

A XVII. kerületben is összeállt a horrorkoalíció, az ellenzéki pártok – köztük a valaha még Gyurcsány-ellenes Jobbik – a DK-s Gy. Németh Erzsébetet támogatják az októberi választáson. A gyurcsányista politikus kilátásai nem a legjobbak, 2014-ben a szavazatok mindössze 19,69 százalékát szerezte meg, ezzel jócskán elmaradt a 64,8 százalékot szerző Riz Leventétől.

Az ellenzéki oldalon Gy. Németh mellett egy helyi civil, Dr. Fachet Gergő is elindul a polgármesteri székért, ő az Itthon Rákosmentén Egyesület színeit képviseli.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére