Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megijedt a haladó média, miután "túl sok fehér embert" láttak felvonulni

Sümeghi Lóránt

2019.04.02. 16:38

Életemben nem láttam ennyi fehér embert egy helyen - mondta Jonathan Snow brit bevándorláspárti riporter, miután beszámolt a Nagy-Britanniában megrendezett hétvégi Brüsszel-ellenes tüntetésrõl.

A szigetországban ikonikusnak számító Jonathan Snow évek óta a brit média egyik legelfogultabban baloldali propagandát gyártó Channel 4 News alkalmazottja. Ám az eddigi – részben – bocsánatos részlehajlásait a hétvégén sikerült azzal megfejelnie, hogy a Brexit mellett kiállók hétvégi rendezvényét lényegében egy Ku-Klux-Klan-felvonuláshoz hasonlította. Ugyanis a Brüsszeltől elszakadni vágyó demonstrálók kapcsán megjegyezte:

életemben nem láttam ennyi fehér embert egy helyen"

– azt sugallva ezzel, hogy a Brexit-pártiak nagy többségben kirekesztő, fehér nacionalisták.

Meg is lett az eredménye a szélsőséges kijelentésének, hiszen sajtóértesülések szerint mintegy kétezer néző jelezte elégedetlenségét a Channel 4 News stábjának, akik később bocsánatkérésre kényszerültek.

Mondani sem kell, a haladó, bevándorláspárti média egyből összezárt, hiszen a szintén ugyanennyire elfogult The Guardian már azzal a címmel közölt cikket, miszerint:

minek kért bocsánatot a csatorna Jon Snow »fehér emberes« megjegyzéséért?" 

A cikk szerzője szerint az újságírók feladata tájékoztatni a nézőket az igazságról, és ebben az esetben Jonathan Snow csupán a munkáját végezte, amikor félelemmel teli hangon a fehér emberek sokaságáról tudósított. Adódik persze a kérdés, hogyan reagálna a bevándorláspárti média 

  • ha a ramadán idején arról tudósítanának a híradósok, hogy életükben nem láttak ennyi iszlamistát összegyűlni a közeli parkokban;
  • ha a brit Munkáspárt rendezvényéről azt írnák: ennyi antiszemita kommunistát régen nem láttunk egy helyen;
  • vagy ha a túlnyomórészt pakisztáni háttérrel rendelkező muszlimok által elkövetett erőszakos bűncselekményekről szóló tudósításaikban a hírfelolvasók az elkövetők bőrszínével és vallási besorolásával kezdenék a felkonfot?

Valószínűleg nem pontosan úgy, mint most.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére