Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kétszer szúrta meg a transznemű orvostanhallgató a beteget, mert kigúnyolta a kitűzőjét

888.hu

2022.04.01. 12:30

A beteg feltehetően viccelődni próbált, hogy elterelje a figyelmét a kellemetlen szituációról.

 

Eltiltottak a betegektől egy transznemű orvostanhallgatót, miután azzal dicsekedett a közösségi médiában, hogy kétszer is megszúrt egy pácienst vérvételi tűvel, miután az kigúnyolta a „névmásos kitűzőjét”.

Egy olyan kitűzőt kell elképzelni, amire rá van írva, hogy „Kérlek, használd a she/her – vagyis a nőnemű névmást – amikor megszólítasz”.

 

Az orvostanhallgató ráadásul a Twitteren meg is osztotta a történteket, amit a @LibsofTikTok felkapott, ami a liberálisok kényes megnyilvánulásaival foglalkozik a közösségi médiában.

 

 

Volt egy betegem, akitől épp vért vettem, s meglátta a transz-kitűzőmet, majd hangosan felnevetett: she/her? Hát persze! Milyen egyéb névmások vannak még? Ez/It?”

– írta a Twitteren, hozzátette: „Elvétettem a vénáját, így kétszer kellett megszúrnom”.

 

A Twitter-profilt a szerző a posztját ért felháborodást követően törölte.

A nőt később Kychelle Del Rosario-ként azonosították, aki negyedéves orvostanhallgató az észak-karolinai Wake Forest Orvosi Egyetemen.

 

A Wake Forest publicistája, Paul Faria nyilatkozatot adott ki Gregg Re-nek, a Fox News Tucker Carlson műsor producerének, amelyben azt írta, hogy Del Rosario

már nem dolgozik betegekkel.

 

Amikor Re visszakérdezett, hogy a diákot fenyegetik-e további büntetések, Faria azt válaszolta, hogy felfüggesztették, majd mellékelt egy hosszú bocsánatkérő levelet is a hallgatótól.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére