Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így lehetséges, hogy a transzférfi elverje úszásban a transznőt

888.hu

2022.01.20. 08:40

Egy amerikai női úszó szerint a transznő szándákosan rosszul teljesített, azért hogy ne ő legyen az első helyezett.

 

Január 8-án a Pennsylvaniai Egyetem női úszócsapatának tagja, Lia Thomas, aki biológiailag férfi, és aki felháborodást keltett azzal, hogy versenyeken női úszókkal versenyzett, és elverte őket, olyan versenyt úszott, amelyben Thomas ideje gyanúsan lassabb volt, mint a korábbi idők, lehetővé téve Iszac Henig, a Yale úszója számára, aki biológiailag nő, de férfinak vallja magát, hogy nyerjen.

Ez arra késztetett egy fiatal nőt, aki a Penn úszócsapatában Thomasszal együtt úszik, hogy az Outkicknek adott interjújában azt feltételezze, hogy

Thomas és Henig összejátszottak a verseny előtt, hogy Henig nyerjen, és így megcáfolja azt a feltételezést, hogy Thomas biológiai férfiként nem győzheti le egy biológiai női versenyzőt.

„ Az úszó, aki az aktivistáktól való félelem miatt inkább névtelenségben kívánt maradni, az Outkicknek elmondta: ”Ha megnézzük [Lia] idejét, nem hiszem, hogy próbálkozott. Tudom, hogy barátok, és tudom, hogy beszélgettek a verseny előtt. Szerintem hagyta, hogy nyerjen, hogy bizonyítsa, hogy 'Ó, látod, egy transzférfi legyőzött engem'„. Arra a kérdésre, hogy szerinte Thomas és Henig összejátszottak-e, így válaszolt: ”Igen. Nem tudom biztosan megmondani, de nem lennék megdöbbenve, ha kiderülne, hogy ez 100%-ig igaz„.

Thomas csapattársa azt is megjegyezte, hogy a január 8-i 200 gyorsúszáson Thomas csak két másodperccel nyert. Azt nyilatkozta: “ Ott voltam, és azt mondtam egy barátomnak:

Szó szerint nem is próbálkozik. Egyszerűen látszott rajta. Ez teljesen nyilvánvaló volt. Néztem a 200 gyorsot, és ő szó szerint tartotta a lépést a többi lánnyal.”

“Meg lehet mondani, ha valaki haldoklik, és lassan úszik. Azt is meg lehet mondani, ha valaki nem próbálkozik, és láttam [a 200 gyorsúszásban], hogy Lia nem próbálkozott”.„

December elején Thomas teljesen elverte a vele versenyző nőket az Akroni Egyetem Zippy Invitational versenyén: az 1650 gyorst óriási, 38 másodperces előnnyel nyerte meg a második helyen végző fiatal nő előtt, az 500 gyorst hatalmas, tizenkét másodperces előnnyel nyerte meg a második helyen végző nő előtt, a 200 gyorsot pedig még mindig hatalmas, hét másodperces előnnyel, új Penn-rekordokat állítva fel a verseny- és medencérekordok mellett. Thomas győzelméről az 1650 szabadúszáson felbukkant egy videófelvétel, amelyen látszik, hogy mennyire egyoldalú volt a verseny, ahol Thomas, aki három évig a férfi csapatban úszott versenyszerűen, mielőtt a női csapatba váltott, úgy hagyta ott a női úszókat, mintha nem is egy versenyen lennének – írta meg a Daily Wire.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére