Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amerika legnagyobb gyermekkórháza leállítja a „nemi megerősítő terápiákat”

888.hu

2022.03.09. 07:00

Miután Greg Abbott texasi kormányzó utasítására vizsgálat indult, hogy egyes transznemű gyerekeken végzett eljárások gyermekbántalmazásnak minősülnek-e, a Texasi Gyermekkórház bejelentette, hogy leállítja a „nemi identitást megerősítő terápiák” elvégzését a gyerekeken.

 

A Texas Children's Hospital, Amerika legnagyobb gyermekkórháza a döntését múlt hét pénteken jelentette be, elmondásuk alapján a lépés célja az egészségügyi szakemberek és a családok védelme.

 

A Texas Children's Hospital küldetése, hogy a törvényes kereteken belül egészségesebb jövőt teremtsen minden gyermek számára. Ezt a lépést azért tettük, hogy megvédjük egészségügyi szakembereinket és az érintett családokat az esetleges büntetőjogi következményektől”

– áll a kórház közleményében.

 

Ken Paxton, Texas államügyésze is támogatja a lépést.

Örömmel hallom, hogy ma a Texas Children's Hospital leállította a gyermekbántalmazási eljárásokat”

– tweetelte.

 

A texasi gyerekeket már most is törvénybe ütközik a különféle módon választható eljárásoknak alávetni, beleértve az átváltoztató műtéteket, a masztektómiákat, az egyébként egészséges testrészek eltávolítását, valamint a pubertást blokkoló gyógyszerek vagy a tesztoszteron vagy ösztrogén szuperfiziológiás dózisainak beadását”

– írta Greg Abbott texasi republikánus kormányzó a vizsgálatot bejelentő levelében.

 

Ez örvendetes hír, de a konzervatívoknak meg kell érteniük, miért történt ez. A Texasi Gyermekkórház nem csak úgy szívjóságból döntött úgy, hogy abbahagyja a gyermekek kasztrálását. Erős politikai vezetés nyomására tették”

– mondta Terry Schilling, az American Principles Project elnöke a The Daily Wire-nak.

 

Hozzátette, hogy a republikánus kormányzóknak hasonló lépéseket kellene tenniük, és azon kellene dolgozniuk, hogy több törvényt fogadjanak el a „kísérleti nemi átalakulási eljárások” betiltására.

 

A Biden-kormányzat „kormányzati túlkapásnak” nevezte Abbott intézkedéseit.

Ez a kormány túlkapása a legrosszabb formájában. Mint oly sok transznemű-ellenes támadás, amely országszerte zajlik az államokban, a kormányzó intézkedései kárt okoznak a gyerekek és családjaik számára, csak azért, hogy politikai hasznot húzzanak belőle”

– áll Biden nyilatkozatában.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére