Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A családos anya az új fehér férfi

Horváth Zsófia

2019.04.07. 16:00

Eljött a családanyák felszabadításának ideje.

Van az a típusú ember, aki szilárdan hisz a világbékében, aki szerint csak egy kis odafigyelés kellene és a klímaváltozás problémája megoldódna, de amúgy meg mindenki élje csak úgy az életét, ahogy neki éppen jó, mert ő az elfogadás maga. Női és férfi változata is létezik, talán már mindenki találkozott ilyen emberrel, elment mellette az utcán és megnézte, mert általában feltűnő jelenség. Na, ők szoktak általában vérben forgó szemekkel fröcsögni, ha nekik nem tetsző véleményt fogalmaz meg a másik. Õk azok, akik szerint a náluk sikeresebbek csak azért érvényesülnek, mert „előjogaik” vannak, ezért céljuk is, hogy ezeket az „előjogokat” elvegyék kiszemelt ellenségeiktől. Magyarán kirekesszék őket a kifacsart logikájukra hivatkozva, miközben magukat helyezik áldozati szerepbe.

Eddig fő ellenségük a fehér európai férfi volt, ahol tudtak, ott szembementek velük. A fehér európai férfi privilégiumaira vezettek vissza minden egyenlőtlenséget a világban. A fehér európai (és keresztény) férfi tehetett arról, hogy kirekesztették az afroamerikaiakat, hogy a nők kevesebbet kerestek, hogy nincs színes bőrű a nagy filozófusok, feltalálók között. Ezért irtották a fehér férfi filozófusokat az egyetemi könyvtárakból, ahogy az utcatáblákról is, mert túl sok volt belőlük. Szerintük túl sok fehér férfi katolikus tanár van, és ők azok, akik alkotmányba foglalták a fehérellenes rasszizmust. Amikor pedig nem találtak fogást valakin, csak megvádolták szexuális erőszak elkövetésével. Most viszont új célpontot szemeltek ki:

Az új fehér férfi a családos anya lett.

Minden nőnek szíve joga eldönteni, hogy akar-e szülni vagy sem. Legalábbis egy normális, józan észre épülő világban ez így működik. Milyen különös, hogy ezek a bizonyos fentebb említett emberek és az általuk kritizált magyar kormány is ezt vallja magáénak. Csak míg előbbi az elmélet és a szavak szintjén teszi ezt, utóbbi a gyakorlatban is ezt mutatja.

A családalapítás nem várt nehézségekkel is járhat, az államnak pedig megvannak a (főleg anyagi) lehetőségei, hogy segítsék a szülőket. Itthon most ez történik: a babaváró támogatás eddig soha nem tapasztalt és Európában is egyedülállónak számító támogatást ad a friss házasoknak. Ezzel nem köteleznek senkit szülésre, de aki gyereket vállalna, annak segítenek. És ez nagyon nem tetszik azoknak a bizonyos típusú embereknek. Ezért úgy cselekednek, ahogy tudnak: rombolnak. Eddigi ellenségük mellé tehát felírtak a listára egy újat, a családanyát és most ellenük indítottak hadjáratot.

Ezt látjuk, amikor tenyészprogramról vagy Fidesz-babákról beszélnek. Megpróbálják bemocskolni azokat a nőket, akik gyereket vállalnak és ehhez az államtól igénybe vehető segítséggel élnek.

Most a családos anyákat állítják be úgy, mintha előjogok illetnék meg őket, ahogy tették azt korábban a fehér férfiakkal.

A céljuk a családanyák leértékelése. Úgy látszik, eljött a családanyák felszabadításának ideje.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére