Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
889
 

Kinek éri meg igazán egy női bakancs megvásárlása?

(x)

2020.11.12. 06:00

A címben feltett kérdésre a válasz: mindenkinek. Ha viccesebben akarunk fogalmazni, akkor azt mondhatjuk, hogy minden nőnek. A férfiaknak csak azért nem, mert nekik férfi bakancs való. A női bakancs viszont sokszor ugyanolyan divatos viselet, mint mondjuk egy női csizma. A CCC-nél parádés kínálatból lehet válogatni.

A bakancs elsősorban katonai viseletként és munkaruhaként vonult be a köztudatba, a divat sokáig tudomást sem vett erről a lábbeliről. Aztán a férfiaknál beszivárgott a hétköznapi viseletek közé, különösen télen, amikor egy bakancs teljes biztonságot ad a lábnak, nem kell rá különösebben vigyázni a strapabíró kialakítása miatt emellett pedig jól beilleszthető a mindennapi öltözékek közé. A nők számára sokáig tabu volt a bakancs, rétegruházatnak számított csupán, ám miután felismerték a cipőfajta az előnyeit, népszerűvé vált. A női bakancs manapság kifejezetten divatos kivitelezésekben is elérhető.

Mitől vált népszerűvé a női bakancs?

Ha belegondolunk, nem meglepetés ez, hiszen olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekre minden nő vágyik a téli szezonban. A bakancs ugyanis olyan lábbeli, amely nem ázik át. Nem kell rá vigyázni, bírja a sarat, a latyakot, jól takarítható. Ha bélelt, garantálja a kellő meleget a lábaknak, azaz elbúcsúzhatunk a fagyos
lábujjaktól. És ha jó minőségű modellt választunk, az bizony hosszú évekre megoldja a téli szezont. Ugye, hogy főnyereménynek hangzik? Aki viszont szeret divatosan, csinosan öltözködni, az sokáig elkerülte a bakancsokat. Ha a sztereotípiákat nézzük, valamennyire érthető ez a lépés. A bakancs ugyanis, legyen férfi vagy női, régebben unalmas megoldásokat jelentett. Egyféle anyagból, többnyire bőrből készült, csakis a praktikusságra törekedett, a színvilágát tekintve megragadt a barna, szürke, fekete vonalnál. Aztán felfedezte magának a divatvilág! Napjainkban egy női bakancs már lehet színes, mintás, akár virágos is. Az előnyei megmaradtak, azaz elképesztően kényelmes, megvédi a lábat mindentől, emellett viszont az újszerű megoldások jól beilleszthetők az utcai divatba. Ami az esküvőket illeti, soha nem a bakancs lesz a legnépszerűbb választás, de ha a fotózásokra gondolunk, egészen vagány képek készíthetők a menyasszonyokról talpig fehérben, amely alól kikandikál egy mintás bakancs.

Nőies egyáltalán a bakancs?

Igen, pontosabban van olyan modellje, ami igen! Csak keresgélni kell, törekedni arra, hogy a divatszempontok és a funkcionalitás találkozzon egy választásnál. A CCC kínálatában például rengeteg női bakancs található, amelyeknél a színek, az anyagok, a kialakítás egyaránt változatos megoldásokat kínál. Ami minden modellre jellemző, az a minőség, ez pedig a tökéletes kiindulópont egy cipő megvásárlásánál. A minőségben ugyanis, válasszuk ki azt személyesen vagy webáruházban, nem lehet csalódni. Tökéletes télen a munkába járáshoz, habár egész napra nem biztos, hogy a legkomfortosabb viselet. Nincs ebben semmi különös: ami a hideg utcán jól működik, az a meleg irodában túl sok lehet. Ilyenkor egy váltócipő megoldja a helyzetet. A bakancs a lehetőségek lábbelije, csak annyi a feladat, hogy nyitottan álljunk hozzá, és bátran keresgéljünk az extrém megoldások között is. Ha tehát az szeretnénk meghatározni, kinek éri meg igazán egy női bakancs megvásárlása, nem zárhatunk ki senkit a felsorolásból.

(x)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

889
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére