Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ingyen szállít pizzát a karantént vállaló 70 év felettieknek egy budafoki vállalkozó

888.hu

2020.03.21. 12:21

Önzetlen és megható felajánlással igyekszik rávenni az otthonmaradásra a koronavírus-fertőzés veszélyeinek leginkább kitett időseket egy budafoki pizzériás. Az ifjú vállalkozó a Facebookon hirdette meg, hogy napi 20-25 pizzát ingyen szállít ki azoknak a 70 év felettieknek, akik tényleg otthon maradnak.
Szeretnék segíteni azon időseknek, akik 70 év feletti, XXII. kerületi lakosok és önként vállalják a karantént. Díjtalanul vállalom számukra a pizzát és a házhozszállítást is

– írta Facebook oldalán Varga Milán Gábor, a Milans Pizza tulajdonosa, akinek akciójára olvasónk hívta fel a figyelmünket.

Bár nem ő az első, aki ilyen akcióval igyekszik segíteni az idős embereken, megsüvegelendő, hogy a fiatalember akkor jótékonykodik, amikor még be sem indult az üzlete.

„Közel 2 évig gyűjtöttem a pénzt a vállalkozásomra, rengeteg lemondás árán! Végül, március 16-án indítottam el a kis üzletemet, amit közel 6 hónapon keresztül terveztem, építettem miközben rengeteg viszontagságon és csalódáson mentem keresztül. Mire megnyitottam, olyan szigorítások léptek életbe, melyek alapjaiban változtatják meg mindennapjainkat. A legfontosabb az alkalmazkodás. Úgy döntöttem a jó szolgálatába állítom magam! Szeretném, ha a nagyszüleim még megélhetnék sikereimet, de ha más nem, legalább a jó cselekedeteimre büszkék lehessenek!

Vigyázzunk a nagyszüleinkre, mert ez a mi felelősségünk.

Bízom abban, mások is követik a jó példát” – írja a Facebookon a mindössze 20 éves vállalkozó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére