Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Háztáji söprögetés

Jánosy Károly újságíró

2021.02.23. 15:30

Pátosszal teli érzelmes üzenetet küldött híveinek Gyurcsány Ferenc. Amivel természetesen minden normális ember egyetérthet, hiszen az adóforintok elherdálása több mint bűn.

„Aki kivesz egy fillért is ebből a közös pénzből, az az én édesanyámat lopja meg, akkor is, ha tavaly tavasszal ő már elment. És csak azok akarjanak velünk kormányozni, akik nem akarják meglopni az édesanyámat és a hozzá hasonlókat. Mert azokat a börtön bejáratáig üldözni fogjuk.”

Igaza van a derék Ferenc testvérnek, nem is olyan régen, a nyugati demokráciák virágzása idején az adócsalókra sokszor súlyosabb büntetés várt, mint a „szimpla” anyagyilkosokra. Nálunk, az átkosban nem egészen így volt, sőt napjainkban is tanúi lehetünk a közpénz megdézsmálásának, de majd most Feri ezen a fronton is rendet tesz. Javaslom, mindjárt a saját háza táján kezdje el a söprögetést; itt van például a hű Sancho Panzaként mellette járó Czeglédi Csaba, akit 2002-ben adócsalásért jogerősen is felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek, és mostanság sem éppen az avarégetési szabályok megsértése miatt vegzálják a hatóságok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére