Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Facebook diktatúra

H. Márk

2020.05.25. 09:30

Olvasói vélemény.

A Facebook mondvacsinált vádak alapján tiltja le a baloldallal nem szimpatizáló személyeket, és ezt a hatalmat már nem csak a véleményvezér közszereplőknél gyakorolja. Az ellenvéleményt nem tűrő közösségi oldal, egyre inkább közelít a kommunista diktatúra felé. Ez nekik a politikai korrektség…

A napokban (máj. 21.) közzétettem a facebook profilom falán egy bejegyzést, amiben Gurmai Zita MSZP-s képviselőnő sprintelését rekonstruáltam. A videót az Informátor c. műsor facebook oldala is megosztotta (ami ma már nem elérhető).

A bejegyzést követően a facebook letiltotta a fiókomat, azzal a rövid indoklással, miszerint a tevékenységem sérti a facebook közösségi irányelveit. Természetesen fellebbeztem, hogy ezzel a videóval, és egyébként semmilyen korábbi bejegyzésemmel nem sértem és nem is sértettem meg soha az irányelveket. Zárójelben jegyzem meg, a baloldali mémoldalakon, vagy akár a médiában hasonló, de sokkal inkább sértőbb és valótlan állítások hangzanak el.

A probléma az egészben, hogy én nem vagyok se influencer, se politikus, de még újságíró sem. Diák vagyok! Azaz, a facebook letiltotta a fiókomat azért, mert véleményt formáltam és azt meg mertem osztani másokkal. Konkrétan, ha eljutunk oda, hogy a facebook nem csak a jobboldali médiumokat, de a jobboldallal szimpatizáló személyeket is tiltja, hol lesz az a bizonyos politikai korrektség, a szabad véleménynyilvánítás és mindaz, amiért az ellenzék Brüsszelbe rohangál?… ja, hogy az már most sincs!

A tömeges tiltásokon túl, az oldal folyamatosan agitációs propagandát folytat. Szinte nincs olyan, hogy ne tolnának az arcomba DK-s, Momentumos, esetleg a maradék mérhetetlen párt hirdetését, miközben, nyilván azt is látják, hogy kiket követek. Érdekes, a politikai reklám esetében ezt nem veszik figyelembe.

A facebook minden határt átlép, és ezt azért teszi meg, mert meg tudja tenni. Monopol helyzetben van Magyarországon. A következmények miatt nem kell aggódniuk, én mint egy egyszerű halandó, elégtételre vagy talán még korrekcióra sem számíthatok részükről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére