Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Putyin figyelmeztet, Paul Lendvai hallgat, a brit sajtó pedig vádaskodik

888.hu

2022.06.05. 19:59

Transznemű kerékpárosok végeztek az 1. és 2. helyen is egy kerékpárversenyen. „Családbarát” programon vehettek részt a gyerekek a drag queen előadókkal.

 

A magyar válogatott hatalmas eredményt elérve, 1:0-ra megverte Angliát, ezzel pedig egy 60 éves nyeretlenségi szériának vetett véget. Azonban a brit sajtóban ahelyett, hogy a saját játékosaik teljesítményét vennék elő, a lelátón helyet foglaló s lelkesen szurkoló magyar gyerekekbe szálltak bele.

 

 

Több ismert közéleti személyiség is bevédte a magyar gyerekeket a közösségi oldalaikon.

 

 

 

 

A dallasi kiskorúak azonban nem voltak ilyen szerencsések. Az ottani szülők ugyanis nem érzékelik, hogy micsoda következményei lehetnek a későbbiekben annak, ha megnézetik velük a drag queen táncosok előadásait...

 

 

 

Ahogyan a BLM-térdelések és a szivárványszínű csapatkapitányi karszalag megmérgezheti a sportélményt a focimeccseken, úgy teheti tönkre a kerékpárversenyt az, ha a férfiak versenyezhetnek a nőkkel közösen. A női sportolók érzékenysége már nem is számít?!

 

 

 

A napokban többen is negatív véleménnyel írtak Orbán Viktor miniszterelnökről, amiért azt merészelte tenni, amit egy megválasztott kormányfőnek kötelessége: hazájának érdekeit, annak lakóinak pénztárcáját kímélte a legújabb őrült szankciós csomag következményeitől. Az osztrák ORF (egykori) igazgatója is így tett, mikor a miniszterelnök haláláról fantáziált. Paul Lendvai vajon mikor bújik elő, és fogalmaz meg valami magvas és velős kritikát ezzel szemben?!

 

 

 

 

Oroszország olyan célpontokra fog csapást mérni, amelyekre eddig nem tette, ha az Egyesült Államok nagy hatótávolságú rakéta-tüzérséget szállít Ukrajnának.”

– figyelmeztetett Vlagyimir Putyin orosz elnök a Rosszija 1 tévécsatornán vasárnap bemutatott interjújában.

Mikor lesz már vége ennek a háborúnak? A világ békéért kiált....

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére