Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megalakult az új Országgyűlés, kivonult a moslék

888.hu

2022.05.02. 20:00

Hétfőn megalakult az Országgyűlés. Az eskütétel után Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke vezetésével kivonultak a DK és a Momentum képviselői az Országgyűlés alakuló üléséről. Vajon van-e értelme fegyvert szállítani? Hazugságot terjesztett egy német sajtóorgánum a magyar a magyar álláspontról.

 

„Megalakult az új Országgyűlés”
– írta Orbán Viktor az alakuló ülésről szóló Facebook-bejegyzésében.

A Gyurcsány Ferenc által vezetett Demokratikus Koalíció képviselői csak a mandátumigazolás és az eskütétel idejére jelentek meg az ülésteremben, azt követően azonnal távoztak. A Momentum képviselői is elhagyták az eskütétel után az üléstermet. Korábban azt közölték a Facebook-oldalukon, hogy a frakciótagok a parlamenti mellett alternatív esküt tettek, melyben nem csak egy szűk kiváltságos réteg, hanem az egész társadalom szolgálatára esküdtek fel.

 

 

Az oroszok leszedik az Ukrajnának küldött fegyvereket, a nyugati országok mégis úgy szállítják mintha nem lenne holnap.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a háború legelején kijelentette, hogy minden Ukrajnába küldött külföldi fegyverszállítmány „legitim célpont” Oroszország számára. Emiatt pedig kifejezetten érdekes megvizsgálni, hogy vajon miért is visznek ennyi fegyvert a NATO-tagországok Ukrajnának.

 

 

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár a Facebookon cáfolt meg egy álhírt, amit a német ZDF-terjesztett. Szerintük három ország, köztük Magyarország is visszavonta vétóját az Unió hatodik szankciós csomagjával kapcsolatban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére