Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Felfüggesztett rosszakaró, lehetetlen küldetés, soproni kormányülés

888.hu

2022.06.04. 20:00

Ezek voltak a Nemzeti összetartozás napjának hírei.

 

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével három napos kihelyezett ülést tartott a kormány Sopronban, ahol elfogadták az extraprofitadó kivetéséről szóló rendelkezéseket és a 2023-as költségvetést is.

A kormányülés legfontosabb témája az elhúzódó orosz-ukrán háború volt. A háború következményeként egy új világgazdasági válság fenyeget. A háborús helyzetben Orbán Viktor vezetésével a miniszterek áttekintették az előttük álló legfontosabb és legsürgősebb feladatokat.

Magyarnak lenni döntés is – jelentette ki a köztársasági elnök a Rákóczi Szövetség eseményén, a nemzeti összetartozás napi központi állami rendezvényen szombaton Sátoraljaújhelyen.

Novák Katalin azt mondta: a nemzeti összetartozás napján nem a veszteségeinket siratjuk, hanem a gazdagságot ünnepeljük, akkor is, ha nem mindenkinek egyértelmű, hogy nincs különbség határon innen és túl élő magyarok között. A magyar az magyar s pont.
Karl Pachner, az Osztrák Közszolgálati Rádió és Televízió (ORF) egyik vezetője a közösségi médiában tett közzé egy ízléstelen bejegyzést, melyben Orbán Viktor esetleges haláláról írt. Felfüggesztették.
Ma este a Nemzetek Ligájában zárt kapus mérkőzésen találkozott a magyar labdarúgó-válogatott Angliával. Azaz 30 ezer 14 éven aluli gyerek mégis ott lehet a Puskás-Arénában. A gyerekek kifütyülték a térdelő angolokat, Szoboszlai gólt lőtt. Nyertünk. Nincs lehetetlen küldetés.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére