Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elszabadultak a benzinárak az USA-ban, a gázárak Romániában

888.hu

2022.05.30. 19:59

Chris Farrell a 888-nak: Ez nem az Egyesült Államok harca.

 

Magyarországnak jó az a megoldás, amelyet az Európai Tanács választani kíván, hogy az embargó a tengeri szállításon érkező, Oroszországból érkező olajra terjedjen ki, a vezetéken érkezőre pedig ne – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben, az uniós tagállami vezetők soron kívüli, kétnapos csúcstalálkozójára érkezve hétfőn.

Míg itthon a kormány mindent megtesz a családok védelmében addig Romániában a gázárak, míg az USA-ban a benzinárak szabadultak el.

Az óriási áremelkedés külföldön nem is csoda, hiszen ugyanannak a politikai közösségnek a magyar vonatkozása is mindig az emberek ellen áskálódik, akkor is ha a Momentum elnökéről, MZP-ről vagy csak úgy nagyban az ellenzékről van szó.

 

 

Az ukrán háborúra kitérve érdemes azt a kérdést is körbe járni, hogy vajon kinek van igaza, Sorosnak vagy Kissingernek. Ha már a háborúnál tartunk, arra is érdemes kitérni, hogy Sváby Andrásék egy elég banális hibát vétettek nemrég a TV képernyőn.

 

 

Utolsó cikként a háborúval kapcsolatban érdemes elolvasni lapunk által készített interjút, amit egy amerikai konzervatív nyugalmazott katonával készítettünk.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére