Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Oltakozásra kéri a bizonytalanokat Leslie Mándoki

888

2021.05.12. 18:21

Míg Magyarországon minden negyedik magyar állampolgár túl van már mindkét oltáson, addig Németországban lassan halad az oltás, az embereknek alig több mint 9%-a kapta meg mindkét vakcinát.

A Münchenben élő, 68 éves Leslie Mándoki is vár még az oltásra. A világhírű zenész németországi stúdiójában fogadta a HírTV stábját és arra kéri a bizonytalanokat, hogy oltassák be magukat.

Aranylemezek, elismerések, dedikált gitárok és a világsztárokkal való közös fellépések képei borítják stúdiójának falait.

Olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Lionel Ritchie vagy Phil Collins. Disney filmeknek volt zeneszerzője vagy például Angela Merkel kampányának zenei igazgatója.

Csaknem 30 éve alapította a világhírű zenészekből álló Mandoki Soul Mates formációt, amely a koronavírus miatt online koncertezik.

Leslie Mándoki a HírTV-nek és Zöldhegyi Katalin tudósítónak azt mondta, hogy a felesége orvos, a koronavírus elleni oltásra mégis hónapok óta várnak, de nem tudják, mikor kaphatják meg.

„Vakcinázzatok! Oltassátok be magatokat!” – hangsúlyozta Leslie Mándoki világhírű zenész.

Ma este 18 óra 30 perctől Magyarország élőben extra című műsorunkban további részletekkel várjuk önöket, Leslie Mándoki világhírű zenésszel és a németországi eseményekkel!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére