Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha Budapestre jössz, tarts be néhány alapvetõ szabályt!

Kékes Viki

2017.01.11. 11:36

Nem mi mondjuk, hanem egy itt élõ külföldi. Hiánypótló írás.

A lassan világhírű romkocsmáknak és a fapados repülőknek hála egyre több külföldi turista választja Budapestet úti céljául. Ez eddig rendben is lenne, sajnos azonban az olcsó pia is szerepet játszik a választásukban, aminek túlzott fogyasztása következtében gyakran állat módjára viselkednek a bulinegyed szórakozóhelyeiről seggrészegen kitántorgó fiatalok. Egy itt élő külföldi újságíró most hat pofonegyszerű szabályt állított fel a számukra. Arra persze kevés az esély, hogy ezeket be is tartsák, de tök jó, hogy született egy ilyen írás.

Uralkodj a testnedveid felett!

Értjük ám, hogy itt sok külföldinek olcsó a pia, viszont ez nem jelenti azt, hogy öntudatlanra kell inni magad. Márpedig mindenki tudja milyen frankó érzés a különböző hányás és/vagy húgytócsákat kerülgetni kora reggel munkába menet.

Nem minden lány akar részt venni a legénybúcsúdon

Ha a kocsmatúrán olyan lányokra lesztek figyelmesek, akik ügyet sem vetnek rátok, akkor inkább ne zaklassátok őket a hülye legénybúcsús játékaitokkal. Nem akarnak benne részt venni, fogadjátok el.

Ne vedd le a pólódat!

Tudjuk, hogy nyáron akár 35 fokos hőség is lehet, de még ez sem indok arra, hogy levedd a pólódat. Hidd el, nem a te felsőtestedet akarjuk nézegetni, miközben épp ebédelünk, vagy egy hűsítő fröccsöt iszogatunk a nagy melegben. (Ez alól kivételt képez, ha úgy nézel ki, mint Chris Hemsworth.)

Budapest nem bordélyház

Ne kérdezgessétek az utcán egyedül sétáló, álldogáló, telefonáló lányokat arról, hogy mennyibe kerülnek. Nem minden lány kurva, ennél bunkóbb dolog nincs is a világon.

A kedvenc romkocsmád valakinek az ablaka alatt van

A VII. kerület telis-tele van olyan helyekkel, amik a hét minden napján reggelig nyitva vannak. Nem véletlenül nevezik bulinegyednek. Ettől függetlenül sokan laknak itt, akik éjszaka aludni szeretnének. Õk nem olyan szerencsések mint te, másnap be kell menniük a munkahelyükre. Szóval mielőtt a Barbie girlt üvöltenéd egyik kocsmából a másikba menet, gondolkozz!

Budapest nemcsak egy buliegyed, hanem egy történelmi város

Ha már eljössz ide, ne csak a kocsmákat látogasd: a magyar főváros telis-tele van történelemmel. Menj el az Operába, vagy a Terror Házába. De akár az is elég, ha az utcákon sétálgatva fedezed fel a csodálatos építészeti remekműveket. Kár lenne kihagyni.

Köszi Barbara Litzfellner! Minden egyes szavaddal mélyen egyetértünk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére