Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Holland véleményvezér: ez egy hatalmas győzelem, nemcsak Magyarország, hanem Európa számára is

888.hu

2022.04.06. 19:20

Tucker Carlson amerikai televíziós műsorvezető és Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátor beszélgetett a Fox News csatornáján a magyar választási eredményről, annak hatásairól.

 

Orbán Balázs parlamenti államtitkár osztott meg a közösségi oldalán egy interjút, melyet Tucker Carlson amerikai konzervatív médiaszemélyiség készített egy Eva Vlaardingerbroek nevű holland politikai kommentátorral. A lányról eddig Magyarországon keveset hallottunk, a Facebook-oldalán több mint 7500 fős követőtáborral rendelkezik. Velős véleményeket szokott az oldalán megosztani, így nem véletlen, hogy bekerült a Fox News egyik legnépszerűbb műsorába.

Orbán Viktor és a magyar jobboldali tábor győzelmének híréről az országgyűlési választáson szerte a világon mindenki értesült, nem lepődünk meg azon, hogy Amerika is köztük van.

Tucker Carlson több másik adásban is foglalkozott a magyar politikai helyzettel és többször is védelmébe vette a magyar miniszterelnököt. Még egy dokumentumfilmet is forgatott tavaly nyáron Magyarországon.

A mostani műsorban is felteszi a kérdést:

Létezhet-e egy olyan kis ország a világon, amelyet keresztény értékek vezérelnek – nem szektás vagy technokrata, csak keresztény elvek – és amely aktívan törődik a családok támogatásával?”

 

Magyarország pedig egy jó példa, hogy igenis létezhet ilyen ország. Az ország pedig ennek következtében lett „a világ konzervatív központja”.

A műsorvezető az adásban úgy mutatta be Eva Vlaardingerbroek jogfilozófus lányt, mint aki sok időt töltött el Magyarországon. A véleményvezér a beszélgetés során végig kiáll Magyarország mellett.

Arra a kérdésre, hogy számára mit jelent Orbán Viktor zsinórban a negyedik választási győzelme, a következőt válaszolta:

Ez egy hatalmas győzelem, nemcsak Magyarország, hanem Európa számára is mindenképpen.”

 

Azt pedig mulatságosnak tartja, hogy a baloldal Európa-szerte megőrült ettől a sikertől.

Eva Vlaardingerbroek úgy látja, hogy a baloldal azért támadja mindenfélével a magyar miniszterelnököt, mert „kiáll a magyar emberekért”. Szerinte a baloldal nem fogja elfogadni a választási eredményeket, hiszen ha egy nemzetben gondolkodó párt nyer, az csak és kizárólag csalással történhet – az ő felfogásuk szerint. Ennél a pontnál Carlson párhuzamot vont Trump 2016-os győzelmével, ahol szintén ilyen reakció jöttek a demokraták oldalról.

 

Szóval minden bizonnyal nem fognak leállni. Orbán győzött, de fel fogják pörgetni a gyűlöletkampányt, mert tattól tartanak, hogy ez mintaként szolgál a Nyugat többi részén.”

– jelentette ki a jogfilozófus.

A teljes beszélgetést itt lehet megtekinteni:

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére