Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Havas Henrik durván beleszállt Tóth Gabiba

888.hu

2022.04.14. 15:30

Krizsán Lili kelt az énekesnő védelmére.

 

Folytatódik az őrület Tóth Gabi körül. Most éppen Havas Henrik gondolta úgy, hogy véleményezi az énekesnőt és az egyik Instagram posztját.

Az említett bejegyzésben az előadóművész arról írt, hogy vidéki származása miatt értelmiségi kollégái mennyit bántották.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

 

Érdekes, a Kovács Kati sose panaszkodott, pedig ő is vidékről jött. Én egyszerűen nem értem. A Katit miért nem bántották, csak a Tóth Gabit?!”

– reagált az énekesnő szavaira Havas Henrik a Nemzeti1 TV YouTube-csatornáján megjelent videóban.

 

Olyan, mintha népviselet lenne, nem? Halál gáz egyébként, amit magára rángat időnként. És nem láttam az élő láncban, pedig meggyőződésem volt, hogy a Fásy Ádi és a Gáspár Győzi közt ott lesz a Tóth Gabi, akit hátulról biztatóan át fog ölelni Ákos.”

– jegyezte meg a műsorvezető a Békemenet kapcsán.

 

Ákos vonatkozásában Havas még azt odaszúrja a nemrég megjelent könyve és a Petőfi film ürügyén – amit az énekes fog rendezni, – hogy

„a könyve egy fos, a filmje meg nyilván szar lesz.”

 

 

Nemrégiben pedig VV Zsolti, más néven Osváth Zsolt illette éles kritikával az énekesnőt. A valóságshow-szereplő harminc percen keresztül szapulta Gabit.

 

Tóth Gabi, ki kell hogy mondjuk: egy gerinctelen érdekember. Egy jellemtelen ember. És tudod, Gabi, mert tudom, hogy nézni fogod ezt a videót, és tudom, hogy majd mész fröcsögni megint mindenfelé, hogy téged mennyire bántanak az emberek.”

– fröcsögött VV Zsolti.

 

Az énekesnő védelmére a Sztárban Sztár leszek! énekesnője, Krizsán Lili kelt és Instagram Storyban rendesen helyretette a valóságshow-szereplőt.

 

Elöljáróban lesz8rom, hogy ki mit fog gondolni ezután a videó után, de akkor is azt gondolom, amit! Te, mint az országunk elfogadás és tolerancia fő szószólója, nem tudom, hogy hogy jössz ahhoz, hogy ilyesféle kijelentéseket tegyél emberekről! Méghozzá olyan dolgokban, ami egyéni döntéseken alapul, és semmi közöd nincsen hozzá! Mindig arról beszélsz, hogy a hazudozás milyen egy csúnya dolog, és erre fel mindenféle hazugsággal próbálod beszennyezni Gabi nevét... attól, hogy a Fidesz mellett áll, még nem biztos, hogy minden pontot elfogad és egyet ért vele”

– mondta Lili, majd hozzátette: „Igen, ott volt a Békemeneten, mert legyen béke és elfogadás! A Fideszes rendezvényen ő énekelt, de nem baloldali, meg nem jobboldali, hanem egy előadó, és én is örülnék, ha egy ilyen volumenű rendezvényen egyszer énekelhetnék.”

 

Lehet, hogy számodra egy senki vagyok, és azt fogod mondani, hogy a te követői számoddal egy nagyobb valaki vagy, de úgy gondolom, hogy az, ahogy te próbálsz Kajdi Csaba 2-ként sokkal rosszabb stílusban és ismerettel valaki lenni, értékek nélkül, az elég gáz...”

– jegyezte meg végül az énekesnő.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére