Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Évek óta nem égette be ennyire senki a ballib tüntetőket, mint tegnap az Identitás Generáció

888.hu

2020.09.22. 15:35

A srácok észrevétlenül meghackelték a blokádot, és már kapják a „szélsőjobboldali” jelzőt és a liberális könnyeket minden függetlenobjektív felületről.

 

 

Te csicska szélsőjobboldali szar ;)

– kezdi sorait K. Noel.

„Apukád miért nem védekezett?? Született egy ilyen szellemi hulladék, mint te! ;)” – érvel tovább az egyik – vélhetően – pórul járt hallgató.

Az Identitás Generáció oldala tucatjával kapja az ilyen és ehhez hasonló kommenteket, miután tegnap simán meghackelték az SZFE-blokádot: az őröket kikerülve simán besétáltak az épületbe, „Liberális könnyek” feliratú vizet osztogattak, és kiakasztottak egy „Itt nem lesz 1968” feliratú molinót az egyetemre.

Mire a tüntető ifjúság észrevette, már rég késő volt, a hallgatók jobb híján utólag próbálják visszaszerezni elvesztett becsületüket.

Ez már nem a kormányról és az ellenzékről szól

„A színművészetit elfoglaló diákok már nem az egyetemi autonómiáért küzdenek, hanem egy liberális hídfőállást akarnak kiépíteni Budapesten” – írta Bódi Ábel, az európai kultúra védelmét zászlajára tűző Identitás Generáció hazai csoportjának vezetője.

„A tüntetésük már rég túllépte a kormány–ellenzék ellentétet. A »köztársaságot« kihirdető hallgatók már nyíltan ideológiai síkra helyezték az ellenállásukat. Mára az SZFE nem más, mint a baloldali és liberális »értékeket« képviselők hídfőállása.

Párizsban 1968-ban ugyanez a romboló szellemiség indította el a diáklázadásokat, amelyek káoszba juttatták Franciaországot és aláásták Európa hagyományos értékeit.”

Itthon nincs helye a ’68-as eszméknek

– zárja sorait.

Szelsőjobboldaliak?

A függetlenobjektív térfélen máris megjelent a félelem és rettegés a szélsőjobboldaltól, az Index is igyekszik minél többször leírni cikkében a rettegett szót, hogy az átlagos olvasóban vicsorgó horogkereszt-tetovált kopaszok képe alakuljon ki a főképp egyetemistákból álló konzervatív ifjúsági szervezetről.

A váddal kapcsolatban megkerestük Bódi Ábelt.

888.hu: Szélsőjobboldaliak vagytok?

B. Á.: Dehogy vagyunk...

888.hu: Akkor miért írja rólatok ezt az Index?

B. Á.: Mert Index. A balosoknak mindenki szélsőjobboldali, aki tesz a liberális térhódítás ellen, a mi egyik fő célunk pedig pont az, hogy az egyetemeket, egyetemistákat visszatérítsük erről az útról. A mi aktivizmusunk mindig törvényes, következetes, és sosem irányul bárki elhallgattatására.

888.hu: Akkor mik vagytok?

B. Á.: Egy mondatban összefoglalva: mi igazából egy nemzetközi jobboldali ifimozgalom vagyunk, amely Európa számos országában megtalálható, egyfajta „konzervatív Green Peace”. Akit bővebben érdekel, elolvashatja a honlapunkon.

Az akcióról, hogy hogyan cselezték ki az őröket – és jutottak fel egészen a tetőig észrevétlenül –, mára is videót ígértek.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére