Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ahhoz képest, hogy a kormány múlt héten kiiktatta a parlamentet, jövő héten is normál munkamenetben dolgoznak

Alapjogokért Központ

2020.04.04. 18:27

Az Alapjogokért Központ közleménye.
A függetlenobjektív sajtó múlt héten kikiáltotta a demokrácia halála című trilógiájának legújabb fejezetét, most épp a koronavírusra hivatkozva öli meg Orbán a demokráciát. Szerintük a parlamentet kiiktatta Orbán múlt héten.
Az Alapjogokért Központ viszont Facebook-posztjában felhívta rá a figyelmet, hogy ettől függetlenül a parlament hétfőn is a normális kerékvágásban folytatja munkáját.

Nos, tehát akkor:

- Ahogy az tudható volt, hogy a magyar Országgyűlés folytatja ülésszakát a veszélyhelyzet alatt, a jövő héten is;

- Bár ez teljesen nyilvánvaló a bárki számára elérhető Alaptörvény, illetve koronavírus-törvény szövegéből, a magát mindig „függetlennek, objektívnek” tituláló balliberális sajtó kutatóintézetek azt állították, hogy a veszélyhelyzetre hivatkozva a kormány „kiiktatná a parlamentet” vagy hogy „nem kell majd összehívni” azt;

- Amikor esetlegesen felmerül, hogy a függetlenobjektív oldal mégsem függetlenobjektív, akkor sértődötten moralizáló szerkesztőségi cikkekben leírják, hogy „sosem találnak ki álhíreket” és mindig csak „a valóságról számolnak be”.

Az esetlegesen levonható tanulság annyi, hogy a balliberális oldal maga is elhitte azt a hazugságot, amit szajkózik, tudniillik, hogy ők semlegesek, tárgyilagosak és legfőképpen szakmaiak. Holott teljesen nyilvánvaló, hogy pártosak, egy adott világnézetet követnek és ennek rendelik alá tevékenységüket. Ez alapvetően nem lenne meglepő, a politika és a közélet ilyen, az Alapjogokért Központ is egy vállaltan szuverenista, konzervatív intézet. De mi nem is állítjuk magunkról, hogy „civilek” meg „függetlenek” vagyunk. A túloldal viszont ezzel a maszlaggal kábítja a közönséget, szándékozván elhitetni, hogy csak és kizárólag az ő „szakmaiságuk” a megbízható. Ezzel szemben a valóság az, hogy nem mások ők, mint egy nagy kamugyár, fake news propaganda.

Megint csak bebizonyosodott, hogy „a szakmaiság bolsevista trükk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére