Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Összehangolt támadás Orbán ellen

Horváth K. József

2020.11.19. 17:56

Így van az, ha a nagy szellemek találkoznak! Történt, hogy Soros György New Yorkban éppen arra gondolt, amire Karácsony Gergely Budapesten: a lehető legdurvább módon újból nekimenni Orbán Viktornak.

Ott ülnek az asztalnál egymástól 7000 kilométerre, amit a repülőgép majd kilenc, a helikopter 32, a vadgalamb pedig 100 órányi repülés után képes megtenni, miközben gondolataik pillanatok alatt cikáznak végig ezen a hatalmas távolságon. S nyilván egymástól teljesen függetlenül arra az egybevágó elhatározásra jutnak, hogy ezen a szomorkás novemberi Erzsébet napon a magyar kormányfőt lejárató írást jelentessenek meg saját fórumaikon.

Soros a szokásos Project Syndicate felületén, ahol az utóbbi években jónéhányszor támadta már meg a magyar kormányt igazolva, hogy az ellenzék által foggal-körömmel tagadott Soros terv mégis létezik. Karácsony pedig a közösségi oldalán tette közzé azt a kormányfőnek írt levelet, amelyet még az előtt osztott meg a nyilvánossággal, hogy elküldte volna a miniszterelnöknek. Ahogy az úriemberek szokták… Illemet tanulni lehet, és lehet, hogy ő is ahhoz az oktatóhoz járt, akihez a viccbéli jelölt, aki azt kérdezte: – Ön a tánctanár? – Lószart, én az illemtanár vagyok! – jött a válasz.

Szóval ez a két nagy szellem találkozhatott valahol a világegyetemben s elhatározta, hogy ismét megpróbálja a lehetetlent. Olyan rossz színben feltüntetni a magyar miniszterelnököt, hogy végre forduljanak már el tőle az őt kormányon tartó milliók, mert így a végén semmi nem lesz az áhított nagy tervből, a migránsok magyarországi betelepítéséből.

És a „véletlenek” tovább folytatódtak. Az online technika segítségével ugyanis éppen ma este ül össze az Európai Unió csúcsvezetése, hogy az EU hét éves költségvetéséről és a 750 milliárd eurós segélycsomagról tanácskozzon, amit Magyarország és Lengyelország addig nem akar elfogadni, amíg azt a jogállamiság definiálhatatlan kritériumához kötik. Ha nem kötik hozzá, ahogy arról a nyári csúcson egyszer már megállapodtak, akkor nincs semmi baj, akkor teljes lenne a konszenzus, ahogy az elfogadáshoz az alapító szerződések ezt előírják. Csakhogy ez esetben az Európai Unió nem tudná kizsarolni Magyarországból, hogy engedje be a migránsokat. Ellenkező esetben ugyanis visszafognák a magyaroknak és a lengyeleknek járó pénzügyi támogatást. Bár ez a pénz nem adható, hanem szerződés szerint jár, hiszen országaink azért mondtak le az Unióba lépéskor az egymással szembeni vámszedésről és más vagyoni értékű jogokról, hogy az évenkénti befizetéseik fejében annál nagyobb mértékű felzárkóztató támogatást kapjanak a kohéziós alapból. Ezzel juthatnak el arra a gazdasági szintre, mint például az osztrákok, a svédek, a hollandok és mások, hogy sikeresen fejlődő, erős gazdasággal rendelkező nettó befizetői legyenek az Uniónak.

Ezt a folyamatot rombolnák le módszeresen a migránsok. S nemcsak gazdasági visszaesést hozva magukkal , hanem fenyegetve a magyar kulturális, keresztény hagyományokat is, felforgatva a magyar társadalom családokra épülő évezredes berendezkedését. Nem szólva azokról a terrorista szörnyűségekről, amelyek sajnos nem ritkák ma Nyugat-Európában. Elég csak a legutóbbi párizsi fejlevágásra vagy a bécsi gyilkosságokra gondolni. Ennek ellenére az EU-nak az kell, hogy előbb-utóbb olyan kormánya legyen Magyarországnak, amely ezeket a törekvéseket – a terrorizmussal együtt – teljes mellszélességgel támogatja. Gyurcsányék pedig ehhez kapóra is jönnének nekik. Nem véletlenül hangsúlyozta Orbán Viktor a vétót bejelentő nyilatkozatában: „Ma Brüsszelben csak azt az országot tekintik jogállamnak, aki beengedi a migránsokat a hazájába.”

A nagy szellemek „véletlenei” tovább folytatódnak. Soros György és Karácsony Gergely ugyanis egymáshoz rendkívül hasonló érvekkel gyalázták a magyar miniszterelnököt. Soros is olyan alpári módon beszél Orbán Viktorról és olyan hazug képtelenségeket állít vele kapcsolatban, hogy ezeket akár Gyurcsány Ferenc vagy a többi ellenzéki pártvezér is tollba mondhatta volna neki. Nem kizárt, hogy meg is tette. A pénzember írásában utasítást is megfogalmaz az EU számára, hogy Magyarország és Lengyelország ellen fel kell lépni, mivel szerinte mindkét állam hallatlan módon megsérti a jogállamiságot.

Nem kétséges, a spekuláns – Biden valószínűsíthető elnökségével a háta mögött megerősödve – nyomást akar gyakorolni a ma esti tanácskozás résztvevőire, hogy bármi áron, de akadályozzák meg a magyar és a lengyel vétót. A jogállam amúgy neki is szintén csak eszköz. Tök mindegy számára, hogy van-e vagy nincs. Szerinte ugyanis, ha nem fogadják el az EU új költségvetési tervezetét, akkor is úgy lesz, ahogy elgondolta. Ekkor szerinte a december végén lejáró büdzsé azzal kiegészítve élne tovább, hogy hazánk és a lengyelek nem juthatnak támogatáshoz. Simán semmibe véve az alapszerződés előírásait. Magyarán akkor is megzsarolnak bennünket a nekünk járó pénzek visszatartásával, ha nem lesz döntés a jogállami kényszer alkalmazásáról.

Ne feledjük, az a Soros beszél így, akivel szemben nyomozás folyik Nagy Britanniában, ő az az ember, aki bedöntötte az angol fontot s aki spekulált a márka ellen, illetve 2008-ban megpróbálta tönkretenni az OTP-t.

És ez az a Soros György, akinek mai levelében készségesen segédkezet nyújt Karácsony Gergely, szintén dehonesztáló megállapításokat aggatva a magyar miniszterelnökre és kormányára. Próbálva minél kisebbre zsugorítani őt az EU állam- és kormányfői szemében, hogy a mai tanácskozáson könnyebben legyőzhető legyen. S ha hozzászámítjuk Gyurcsány Ferenc és az összes ellenzéki pártvezér hasonló tartalmú tegnapi felhívását az Unió vezetőihez, akkor elmondhatjuk, hogy az egész baloldal felsorakozott Soros György mögött az Európai Unió oldalán, a magyar választók többségének akaratával szemben.

Nyilván nem lehet itt véletlenről beszélni. Ezek az emberek egymás tenyeréből esznek, hiába választja el őket egy óceán egymástól. Ezek az emberek leszámolásra készülnek. Diadalra akarják vinni a hazugságaikat.

Azt mondja Elanor Moran amerikai író, hogy „ha hazudozol az embereknek, minden szétrohad.” Bizony így van, elég csak a Tanácsköztársaságra vagy Rákosi, Kádár idejére gondolni.

Hiába gondolják ma valakik nagy szellemiségnek magukat, ha a valóságba nekik is beletörik a bicskájuk.

Magyarország ezeréves történelme rá a legfényesebb bizonyíték.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére