Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Náciznak a nácimentegetők

Bohár Dani

2020.02.22. 19:00

Ha létezik gusztustalan, elvtelen és vállalhatatlan politikai tett, akkor ez az.

Haladjunk sorban. 2012. november 26-án Gyöngyösi Márton a parlamentben arról beszélt, hogy „itt lenne az ideje felmérni, hogy az Országgyűlésben és a kormányban hány olyan zsidó ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára”.

Védhetetlen, vállalhatatlan mondat – akiben van némi jóérzés, ezt gondolja róla. Nem is meglepő, hogy Gyöngyösi felszólalását követően a baloldali pártok a Fidesszel együtt tüntettek a Jobbik ellen.

Fricz Tamástól tudjuk, hogy ez egy „következmények nélküli ország” – így ennek a kijelentésnek sem lett megtorlása. Gyöngyösi maradt országgyűlési képviselő, ma pedig már a Jobbik alelnöke és egyetlen európai parlamenti képviselője.

A Jobbik mindig is egy radikális, antiszemita, cigánygyűlölő párt volt és az a mai napig. Maszkolhatják magukat ahogy akarják, de a bekapcsolva maradt diktafonok megmutatják igazi arcukat. A Gyurcsány antitéziseként létrejött politikai formáció már a Demokratikus Koalíció elnökének legfőbb szövetségese. Lehetetlen eldönteni, hogy melyik fél részéről undorítóbb ez a frigy.

Gyöngyösi 2012-ben még teli szájjal zsidózott a parlamentben. 2019-ben viszont eljutottunk odáig, hogy Karácsony Gergely élő adásban mentegeti a Jobbik politikusát. A főpolgármester szerint ugyanis zsidó képviselőket listázni nem nácizmus.

Nem Karácsony Gergely az egyetlen politikus, aki manapság már mentegeti a jobbikosok vállalhatatlan, szélsőséges, rasszista kijelentéseit.

Baloldaliak, ismerjük őket. A kérdéseiket sem szabad elhinni.

Na, de azt soha nem gondoltam volna, hogy a holdudvarhoz tartozó szakértők, politológusok is új Jobbik-történelmet írnak. Pulai András ugyancsak a Hír TV-ben, a Plusz-mínusz című műsorban arról beszélt így 8 év elteltével, hogy végül is Gyöngyösi Márton felvetése teljesen vállalható, máshol is előfordul, hogy a kettős állampolgárságú képviselőket listázzák. Kár, hogy Gyöngyösi csak a zsidókról beszélt…

Ezen sem volt könnyű túltenni magam, de gondoltam a politológus is a politikából él, Pulainak is meg kell élnie valamiből. Pénzért pedig úgy tűnik, belefér nála a nácivédelem.

A teljes megdöbbenés ezután következett. A kitörés napi emléktúra utóéletről készítettem az Informátorban egy műsort és ennek kapcsán kerestem meg Honti Vilmost. A Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetségének elnökét is megkérdeztem arról, hogy mi a véleménye a baloldal elvtelen politikájáról, miszerint nácikat mentenek fel utólagosan némi haszonért. A választ változtatás nélkül közlöm:

„- A kemény mag kivált onnét. A szélsőséges…
- Gyöngyösi Márton EP-képviselő, aki korábban még zsidó képviselőket akart listázni..
- Igen, én úgy gondolom, hogy meg kell adni…
- Ő nem a kemény mag?
- Én keresztény vagyok és ott is van a tékozló fiú története, ahol elment a fiú is meg amikor az apja visszajött nagy vacsorát rendezett számára, tehát én úgy gondolom, hogy meg kell adni mindenkinek a lehetőséget hogy jobbá váljék…
- Gyöngyösi Márton a Jobbik tékozló fiúja.
- Akár, én úgy gondolom ráadásul a politika az olyan, hogy sokszor a kampányban is mást mondanak, mást cselekszenek, meg kell mindenkinek adni a lehetőséget, hogy tudjon cselekedni, és akkor dől el, hogy valóban azok amiket vall a kampány idején, mennyire tudja megvalósítani.”

Erre, azt hiszem, már nem lehet mit mondani, írni, vélekedni. Ennyire elvtelen a világ? Antifasiszták védelmeznek és mentenek fel antiszemitákat? Hová jutottunk?

Amennyiben eddig nem volt kellően gyomorforgató a történet, még csak most jön a java. A nácimentegető politikusok, politológusok és antifasiszták szerint a kormánypártok a valódi nácik, sőt nemcsak a Fidesz-KDNP politikusai, hanem nagyjából minden jobboldali ember.

Karácsony Gergely bojkottálja a Hír TV-t, mert csatornánk teljesen korrekten és kiegyensúlyozottan beszámolt a kitörés emléktúráról. Az a Karácsony Gergely süti ránk a ”neonáci-mosdató„ jelzőt, aki egy évvel ezelőtt még arról beszélt, hogy zsidókat listázni nem nácizmus.

Azt javaslom a főpolgármesternek és az egész brigádjának, hogy először a saját soraikban tegyenek rendet és utána becsméreljenek minket.

A jóérzésű magyar embereknek pedig csak azt üzenem: Isten óvjon meg minket ezektől!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére