Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hadházy elérte a célját

Bohár Dani

2020.05.27. 14:05

Egy politikus viselkedése minta az emberek számára.

Május közepén futótűzként terjedt a közösségi médiában az a felvétel, amelyen az látható, hogy a rendőrök megbilincselnek egy nőt. A biciklis közben ordít, üvölt, rendőrterrorról vizionál. Később kiderült, hogy a hisztérikus kerékpáros átment a piroson, amit a rendőrök jelezni szerettek volna neki, ő azonban nem volt hajlandó megállni. A rendfenntartók ezt követően kiszálltak az autóból és úgy próbálkoztak, a nő ekkor kezdett üvöltözésbe és még jól meg is rugdosta őket. Természetesen az esetet felkarolta a balliberális média és próbálták úgy beállítani a történteket, mintha rendőrállam működne Magyarországon és a hatóság emberei csak úgy, véletlenszerűen letepernek ártatlan embereket az utcán. (Volt időszak, amikor mondjuk tényleg így működött az ország.) Aztán kiderült az igazság a hisztérikus szabálysértőről. Ha valaki nem hajlandó engedelmeskedni a rendőri intézkedésnek, akkor azzal szemben fel kell lépni. Ez van, ilyenek a játékszabályok.

Egy másik eset pedig hétvégén történt ugyancsak Budapesten, egészen pontosan a Bajcsy-Zsilinszky úton, amikor egy részeg sofőrt akartak igazoltatni a rendőrök, aki elmenekült és amerikai filmekbe illő autós üldözéses jelenet alakult ki a belvárosban. Az ittas vezető megállításában részt vett egy még egy futár is, aki megakadályozta az ittas autóst, hogy el tudjon hajtani a helyszínről. Miután beszorult a robogó és a rendőrautó közé, a kocsi vezetője kiszállt és nekiesett a rendőröknek. Ütni-verni próbálta a zsarukat, akik végül földre vitték a sofőrt. Az intézkedés során az egyik járőr a jobb könyökén megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt tett feljelentést.

Itt tartunk 2020-ban Budapesten, hogy vétkes biciklisek vagy autósok rendőröket rúgnak és ütnek, mert nem értenek egyet az intézkedéssel.

Hadházy Ákosnak és társainak a mocska beérett.

2018 év végén soha nem látott mélypontra süllyedt a magyar politikai élet. Ez volt az az időszak, amikor a Parlament elfogadta a munkatörvénykönyvének módosítását, az ellenzék pedig eddig soha nem látott alpári stílusban viselkedett az Országgyűlésben, az utcán és még az MTVA épületében is. Hónapokig azt látták az emberek, hogy a politikusok mindent megtehetnek, a törvények felett állnak, biztonsági őrökkel verekedhetnek, rendőrök munkáját kérdőjelezhetik meg. Ez a lejtmenet az elmúlt időszakban folytatódott. Elég csak Hadházy Ákos táblás akcióira gondolni, de emellett még számtalan egyéb esetet lehetne felsorolni.

Magyarországon a Hadházy-féléknek köszönhetően bizonyos körökben kialakult egy olyan hangulat, amely a teljes anarchia irányába mutat. Ebben a világban nincsenek törvények, nincsenek szabályok, nem számít a rendőr szava, nem számít embertársaink élete, csak az egyén és a botrány. A Hadházy Ákosok, Tordai Bencék, Szél Bernadettek, Szabó Tímeák világa üres, sekély és értékek nélküli.

Egy politikus – még ha balliberális is – viselkedése minta az emberek számára. Ha egy választott képviselő az Országházban alpári stílusban fröcsög, hörög, akkor mit várhatunk el a közemberektől, országunk átlagpolgáraitól? Természetes folyamat, hogy ha valaki azt látja, hogy “ők” bármit megtehetnek, akkor “én” miért ne tehetném ugyanezt?! Magyarországon – egyelőre szerencsére kicsiben – de ez történik. Vétkes biciklis rendőrt rugdos és ordít közben, ittas sofőr pedig verekszik. Úgy érzik, mindent megtehetnek. Pedig ez nincs így. Magyarországon szabályok vannak, írott és íratlan szabályok. Nem megyünk át a piroson, nem vezetünk részegen és nem verjük meg a rendőröket.

A rendőrök, ahogy a nevük is mutatja a rend őrei, azért dolgoznak, hogy minden magyar állampolgár békésen, normálisan élhesse az életét. A rendőrök nem ellenségek, a rendőrök értünk vannak, nem ellenünk. Nem lenne jó eljutni arra a szintre, mint mondjuk az Egyesült Államokban, ahol ha valaki nem száll ki a kocsiból, lőnek, aztán kérdeznek a hatóság emberei.

És ebben hatalmas szerepe van az egyébként mérhetetlen támogatottságú Hadházy-féle képviselőknek is. Egy politikus legyen minta. Nem vagyok naiv és tudom, hiába kérem ezt tőlük, fogalmuk sincs miről is beszélek.

Hadházy Ákos elérte a célját. Hadházy a modern magyar politika egyik legkártékonyabb alakja.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére