Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gregory nem érti

Pozsonyi Ádám

2020.06.09. 17:55

Gregory G. Rasról beszélünk. Mármint ő az, aki nem érti.

Hogy ő kicsoda? Gregory egy rasztahajat hordó, megjelenésében nem a lányos apukák ideálját megtestesítő pasas. Az adatlapja szerint lemezkiadó, reggae-énekes, dalszerző. (Erős hangjával, nagyszerű sokoldalúságával, mindig erőteljes igaz üzenettel, pozitív hangulatokkal és energikus élő előadó képességekkel, 15 éves tapasztalattal. Ezt nem én mondom, ő állítja saját magáról a Facebook-adatlapján. Természetesen angolul, magyarul kukkot se.)

Szóval miért érdekes Gregory, ez az energikus előadó képességekkel rendelkező (és nagyszerűen sokoldalú) fickó? Nos, ő az egyik szervezője a vasárnap lezajlott tüncinek, ahol tiltakoztak a Magyarországon nem létező feketék elnyomása ellen.

Igen, tudom, a tüncinek vége, de biztosak lehetünk benne, hogy lesz még pár hasonló, és ez az emberfajta a közeljövőben turbó üzemmódba kapcsol szervezkedés és intézkedés terén.

Érdemes tanulmányozni az esemény (Szolidaritás a rasszizmus áldozataival | BLM Budapest) adatlapján felsorolt pontokat. Ezekben foglalták össze a célkitűzéseiket. Miután lefutották a szokott köröket a gyűlölködés tárgyában, és elhatárolódtak az erőszaktól – ezért csak hálával tartozhatunk a nemzetközi események tükrében – a 4. pont következik. Ezt el kell olvasni. Tanulságos. Bepillantást enged a gondolkodásukba.

„Hadd válaszoljak kicsit bővebben a sokak által megfogalmazott felvetésre, miszerint »de hát többet ölnek arányaiban a feketék, mint a fehérek«. Fontos felvetés ez, hiszen ebből is látszik, mennyire nem értik sokan, miről is szól ez az egész. Ez a GLOBÁLIS forradalom, aminek a mostani tiltakozáshullám is a része, arról szól, hogy az egész rendszer alapjaiban romlott, kizsákmányoló, igazságtalan. A rendszer öli halomra az embereket, és bizony a még mindig súlyosan rasszista rendszer termeli ki Amerikában azt a jelenséget is, hogy az egyébként is teljesen beteg módon dicsőített erőszak kultúrájának a fekete kisebbség van a leginkább kitéve, ők az abszolút egyértelműen legfőbb áldozatai ÉS elkövetői is erőszakos cselekményeknek. (…) Az elnyomó rendszer érdeke, hogy a feketék alacsony iskolázottságúak legyenek, sokkal rosszabb legyen a helyzetük a munkaerőpiacon, a lakhatás és az egészségügy terén, így minden más csoportnál nagyobb legyen a kiszolgáltatottságuk, és rosszabb az életszínvonaluk (a »drog elleni háború«-nak hazudott undorító bűntényről meg a rasszista börtönrendszerről nem is beszélve), és ezzel együtt minél nagyobb legyen bennük az általános, ráadásul generációk között egymásnak is átadott frusztráció (ami nyilván természetesen a rabszolgasággal kezdődött, és a mai napig nem lett kiegyenlítve a számla közel sem),”

Ez a rasztahajú idióta azt nem érti meg, hogy a modern államok nem elnyomásalapúak, hanem haszonalapúak. Ha már a rendszert akarja lerombolni, legalább odáig jutna el, hogy megérti. Alapvető, hogy ha küzdesz valami ellen, értsd, vagy ismerd meg a működését. Fácánkakasra sem lehet vadászni úgy, hogy nem tudod mik a szokásai, nem érted a létezését, nem ismered a párzását. A rendszert vagy a kapitalizmust se lehet levadászni, ha valaki kukkot nem fog fel a működéséből.

Semmi haszon nincs a műveletlen, agresszív tömegekből. A gonosz fehéreknek is az volna a jobb, ha nem volna probléma a feketékkel, és ők is szépen dolgoznának, nem pedig bűnöznének.

Tiszta ráfizetés egy ilyen embertömeg, és a többségi társadalom nagyon-nagyon sokat tesz ezeknek a felzárkóztatására, mert ez a valós érdek, csak sajnos rohadtul nem jön össze.

És akkor ez a lepkelelkű balfék, Disney mesékből vett motivációkat sejt a kudarc mögött, holott két pont közt a legrövidebb út az egyenes.

Ezt most pszichológiai értelemben mondom, hogy infantilis ez a gondolkodásmód.

Kamaszkorban az ember már vágyakozik a komplexebb főgonoszok iránt, nem elégíti ki annyi, hogy azért gonosz, mert gonosz. Akar egy eredettörténetet – „Luke, én vagyok az apád!” –, és akar egy nem makulátlan hőst is, mint a briliáns Han Solo.

Ez a Gregory G. Ras ellenben érzelmileg a kamaszkor előtt van. Még hisz a mesékben. Az ilyeneket nem szabad az események közelébe engedni soha!

Többes számban mondom, mert a közönsége is pont ilyen, és erre – főleg nyugaton – van egy elkényeztetett, soha nem nélkülözött, a létharcból kikerült, épp ezért soha fel nem nőtt milliós tömegű fogyasztói réteg. Életveszély.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére