Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felvették az Orbán-fóbiát a pszichiátriai betegségek kategória-rendszerébe

888.hu

2015.10.23. 12:12

Vagy mégsem. De ami késik, nem múlik, hiszen ismerünk személyeket, sõt egész közösségeket, akik évek, évtizedek óta szenvednek ebben a ritka betegségben.

Egy, a neurotikus, stresszhez társuló és szomatoform rendellenességek körébe tartozó problémáról van szó, amit Orbán Viktorról készült fényképek, felvételek váltanak ki, de az esetek többségében az is elegendő, ha a páciens Orbán Viktorra gondol. A szorongásos zavart a betegek általában íráskényszerrel próbálják kordában tartani, feloldani, azaz folyamatosan Orbán Viktorról írnak. Az írás segít a félelmek kifejezésében és bár csak átmenetileg, de enyhíti a konstans szorongást és a vele járó súlyos pszichoszomatikus tüneteket.

A betegség komolyságát jelzi, hogy bár egyenlőre szűk kört érint, mégis önsegítő csoportok, írás-közösségek alakultak, melyek tagjai szervezett keretek között próbálják feldolgozni félelmeiket.

Jó példa erre a 444 és az Index nevű önsegítő közösség. Az első csoport például 2015 októberének csak az első 20 napján terápiás oldalán közel 40 alkalommal foglalkozott a problémával.

Néhány érdekes részlet ezekből a megrendítően őszinte, öngyógyító szövegekből:

Forró kutyát evett Orbán, a nemzet zabagépe”

 

 

Forró kutya.

Posted by Orbán Viktor on Wednesday, 30 September 2015

 

Orbán, aki maga is félig roma”

 

Orbán Viktor megdöntötte a cinizmus világrekordját”

 

Akkor most tényleg annyi a demokráciáknak?”

 

A német neonácik köszönik Orbán Viktornak”

 

A Fidesz veszedelmesebb, mint a szélsőjobb"

 

Orbán egy ócska, 2500 forintos vásári napszemüveget hord”

 

Az egész kontinensnek fel kell lépnie ez ellen a rohadt rezsim ellen!”

 

És a gyöngyszem:

Orbán Viktor Tatárföldön meglenget egy Fing feliratú zászlót”

A Google analitikája szerint a rendkívül tevékeny terápiás közösségek az elmúlt években 280.000 oldalon foglalkoztak Orbán Viktorral és ezzel segítettek könnyíteni tagjaik súlyos félelmein.

Ismerve a probléma mélységét, érthetetlen számunkra, illetve kifejezetten diszkriminatívnak tartjuk, hogy a magyar költségvetés és az egészségügyi rendszer miért nem támogatja dedikált forrásokkal ezeket a csoportokat, miért nem próbál enyhíteni az érintettek szenvedésén?

Pedig a szorongásos zavarok korszerű, gyógyszeres kezelésének lehetősége ma már rendelkezésre áll.

Ezért fordulunk most, egy nemzetközi felhívás keretében, a civil társadalomhoz és azokhoz a tehetős emberekhez, befektetőkhöz, akiknek a lelkében még él a szenvedők iránti könyörület és együttérzés. Kövessék Soros György előremutató példáját és pénzügyi lehetőségeikhez mérten támogassák adományokkal az önsegítő közösségeket!

 

Köszönjük.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére