Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a dinókkal riogat az ENSZ

888.hu

2021.10.28. 14:50

Szintet lépett a klímaváltozástól való félelem az ENSZ-ben.

 

Ahogy azt már megszokhattuk egyes nemzetközi szervezetektől, a változtatás helyett újra csak az ijesztgetésre telik tőlük. Az ENSZ publikált egy videót a glasgow-i klímacsúcs előtt, remélvén, hogy ezzel nyomást tud gyakorolni a döntéshozókra.

A videóból megtudhatjuk, a dinoszaurusz azért ment el az ENSZ-közgyűlésre, hogy figyelmeztesse az emberiséget, rossz dolog kihalni, majd elmondta:

most, a pandémia után van lehetőség nagy dolgokat végrehajtani, hiszen a gazdaságot újszerűen is fel lehet építeni.

Emellett természetesen a klímahiszti keretében hangsúlyozott természeti katasztrófák és a szegény országok is szóba kerültek, ahogy az egy jó balos videóban lenni szokott.

A klímakonferenciától azonban túl sokat nem lehet várni, hiszen a kínai elnök például el sem megy a találkozóra.

Azért reméljük, elég karakánul fognak fogalmazni a politikusok, hiszen ha nem így tesznek, félhetnek majd, hogy jön Greta, a nagy harcos, és jól beolvas nekik.

Természetesen az Európai Unió is küld politikusokat az eseményre.

Ott lesz Charles Michel, az Európai Tanács elnöke, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, valamint az EU Tanácsának elnöksége képviseletében Janez Janša szlovén miniszterelnök.

Tudjuk jól, hogy mi az álláspontja az uniónak a környezetvédelem kérdésében.

Szokás szerint a családokat és az embereket büntetnék, ahelyett hogy a multikkal és az igazi klímarombolókkal foglalkoznának.

Visszatérve a dinókkal riogató nemzetközi szervezetekhez, reméljük, hogy a mostani glasgow-i klímacsúcson valamivel értelmesebb megállapodások is születnek, nem csupán ismét a felnövekvő generációk mindennapjait teszik egyre nehezebbé.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére