Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Varga Zoltánnak önmagától is védelmet nyújtana egy új sisak

888.hu

2022.05.18. 17:20

Nehéz megfejteni a magyar néplélek furcsaságait. A szocizöld mázzal eltakart liberálisok, européerek számára végképp láthatatlan a magyar szellem kútmélysége. Az orbáni propaganda nyilván trágyával etetett gombává változtatott vagy három, három és fél millió embert, pedig a felvilágosult baloldal a háború és a nyomában járó válság ellenére paradicsomi állapotokat ígért – a Fidesz szimpatizánsokat kivéve – mindenkinek.

 

Az istenadta nép azonban mazochista módon fázni és éhezni akar, ezért inkább a vért és verítéket ígérő Fideszre szavazott. Ki érti ezt? Varga Zoltán, a két éve a hímvesszőfutása után lemondott Gréczy Zsolt helyére beült DK-képviselő biztosan nem.

Bár ezen nem kell igazán meglepődni, hiszen a csillogó tekintetű Varga úr, még debreceni önkormányzati képviselő korában sebtében formázott alufólia sisakot a fejébe húzva örvendeztette – vagy ríkatta? – meg a testületet.
Az „ufók és a kormányzati őrültségek ellen” való ellenszernek nevezte a fejfedőt, vagy saját hülyeségét.

A DK-s politikus ma pedig megdöbbentőnek szánt közleményében tudatta, hogy éhen fogunk halni:
„a kenyérről lemondhatnak a magyarok a horrorárak (helyesen: horror árak, a szerk.) miatt..., gyakorlatilag követhetetlenek lettek az árak, és az elemzők további drágulást jósolnak.” „Az ország azonban nem fideszes oligarchákból áll többségében, akik lopják a pénzt, hanem becsülettel dolgozó emberekből, akiknek a fizetése napról napra kevesebbet ér a folyamatos áremelések mellett. Mi viszont nem kérünk Orbánék cirkuszából, mikor a törvénytelen kormány a kenyeret is kilopja az emberek szájából!”

Hajdanában egy ilyen gyújtó hangú szózat nyomán kapát, kaszát ragadott volna a Dózsa népe. Varga úr legnagyobb fájdalmára a dicsőséges 133 nap már csak egy rossz emlék. Egy ilyen választási vereség után pedig jobb lenne fékezett habzású gondolatokkal gyűlölködni.

De talán egy új fóliasisak önmagától is védelmet nyújtana Varga úrnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére