Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szélsőségektől mentes pártot alapítana a szélsőséges Márki-Zay Péter

Szűcs Gábor

2022.04.13. 14:40

Egy új, jobbközép párt felépítésén dolgozik Márki-Zay Péter, aki szerint itt az ideje, hogy egy, a jobboldaliak széles körében is elfogadható párttal erősödjön az ellenzék, ahol a korrupció és a szélsőségesség fel sem merülhet – hangzott el az ATV Egyenes Beszéd című műsorának felvezetőjében. A témáról Lukácsi Katalint kérdezték, aki április 3-án, a szavazatok több mint 50 százalékos feldolgozottsága mellett még úgy vélte, fordíthat az ellenzék. Mint ismeretes: nem fordított.

 

Márki-Zay Péter figyelmét minden bizonnyal elkerülte a legutóbbi országgyűlési választás eredménye, ugyanis Magyarországon már van egy pártszövetség, ami a jobboldaliak széles – a teljes nemzetünk 54 százaléka – körében elfogadott, úgy hívják: Fidesz-KDNP. A radikális jobboldaliaknak pedig ott van a Mi Hazánk Mozgalom, akik sokakat meglepve, 6 mandátumot szervezve jutottak be a parlamentbe. A jobboldali pálya tehát erősen telített, de persze hajrá, aprózódjon csak az ellenzék! Az azért érdekes, hogy pont az a politikus szeretne szélsőségektől mentes pártot, aki a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjeként aberráltnak, tudatlannak, megvezetettnek, agymosottnak és ostobának nevezte magyarok millióit, sötétben tartott, trágyával etetett gombákhoz hasonlítva őket, valamint hímsoviniszta megjegyzéseket tett, a gyermekbántalmazást éltette, illetve Fidesz zsidó tagjait listázta. Csak semmi szélsőség, elvtársak!

 

A televíziós interjúban Rónai Egon kérdezte Lukácsi Katalint, a Mindenki Magyarország Mozgalom elnökségi tagját, aki erről a posztjáról a választási vereséget követően lemondott. Lukácsi elmondta: az országjárás során Márki-Zay Pétert mindig úgy konferálta fel, mint Magyarország következő miniszterelnökét. Tehát hazudott. Ahogy a teljes a baloldal. Jelentős, mentalitásbeli különbség, hogy míg a nemzeti oldal, bár zsinórban négyszer nyert kétharmaddal, mindig azt mondja, hogy szabad választások vannak, ahol dolgozni kell azért, hogy az emberek bizalmat szavazzanak nekik, addig a globalisták rendszerint predesztinálják, hogy ők nyerik a választást, „leváltják Orbánt”. Örömmel jelenthetjük be: e tekintetben sem mondanak igazat.

 

Márki-Zay Péter erősen egyedül maradt, ami a politikai „szövetségeseit” illeti, nemcsak Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter, hanem Pálinkás József és Gémesi György is elfordultak tőle, akikkel a pártja alapembereiként számolt a kormányfőjelölt. Lukácsi Katalin a műsorvezető ezzel kapcsolatos miértjeire nem is igazán tudott mit mondani, de cserébe ismét hazudott: „egy dem... bár demokráciában lennénk” – állította. Egyrészt, az Alaptörvény B) cikk (1) bekezdése deklarálja, hogy Magyarország független, demokratikus jogállam, másrészt épp tíz napja tartottak választásokat, aminek a demokratikus voltát illetően még az EBESZ sem állapított meg anomáliákat. Ha nem demokráciában élnénk, a politika olyan csúcspéldányait, mint Lukácsi Katalin és az általa felmagasztalt Márki-Zay Péter már rég elvitték volna Recskre. Mindannyiunk szerencséjére, azt a rendszert sikerült leváltani 1989-ben, majd a jogi és szellemi értelemben vett jogutódjaikat 2006-ban.

Napokkal ezelőtt bizonyosodott be, hogy valódi összefogás nem is volt a baloldalon, mindenki utált mindenkit, és ahol lehetett, hátba szúrták egymást, ennek ellenére, Lukácsi Katalin ismét „egységes” ellenzéket vizionál. Még Rónai Egon is megjegyezte, hogy a népnek erre, úgy tűnik, túl nagy igénye nincs. A Mindenki Magyarországa Mozgalom politikai géniuszai talán máshogy látják, mi pedig nem kívánunk mást nekik, mint további sikeres közéleti szereplést.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére