Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagyon nem valószínű, hogy fehér karácsonyunk lesz :(

Zelenka Dóra

2019.12.22. 12:08

Bár szenteste sok helyen az esőt gyenge hózápor válthatja fel.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint hétvégén időjárási frontok teszik változatossá az időjárást. Az északnyugati szél nagy területen viharossá fokozódik, a hőmérséklet értékei továbbra is az átlagos felett alakulnak. Vasárnap délelőtt többnyire erősen felhős lesz az ég, délnyugat felől újabb csapadékrendszer érkezik. Délután folytatódik a felhős, többfelé esős idő. Változó irányú szél lesz. 9-14 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Hétfőn délelőtt a Dunántúl nagy részén megszűnik a csapadék, az ország többi részén esős időre kell készülni. Délután a Dunántúlon és a középső tájakon már nem valószínű csapadék, az ország más részein folytatódik az esőzés. Viharos lesz az északnyugati szél. Kora délután 6-10 fok várható.

Kedden változóan felhős lesz az ég, északkeleten kisebb eső, nyugaton záporeső előfordulhat. Az északnyugati szél erős lesz. 5-10 fokra melegszik a levegő.

Szerdán a kissé felhős és erősen felhős időszakok egyaránt jelen lesznek. A megnövekvő felhőkből több helyen előfordulhat záporeső. Erős lesz az északnyugati szél. 3-8 fokra számíthatunk.

Csütörtökön változó mennyiségű felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Jelentős mennyiségű csapadékra nem kell készülni, de helyenként futó záporok kialakulhatnak. Az északnyugati szél erős lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 3-7 fok között alakul.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére