Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migránselhárító tank a német karneválon

888.hu

2016.02.11. 11:28

A német szélsõjobb túltolta a karneváli feelinget.

Az elmúlt hetekben csúcsra járt a karneválszezon Németországban. A korábbi események miatt szinte biztosra lehetett venni, hogy az össznépi mulatságokat botrányok fogják kísérni.

A steinkircheni karneválon például az egyik felvonuló egy "menedékvédő" tank volt. A mintázat és a forma alapján egy második világháborús tank replikáját alkották meg, könnyebb anyagokból. A "menedékvédő" – az eredeti kifejezés "asylabwehr" – a migránsokra és a migrációs hullámra való utalás volt a készítők részéről. A külföldi sajtó migránselhárító tankként hivatkozott a tákolmányra.

Ausztriában, a maissaui-i karneválon pedig a Saría-rendőrség lépett akcióba.

 

Kicsit átírták a Red Bull szlogenjét és szerintük az "Iszlám szárnyakat ad". A rendszám, asyl88, egyrészt a menedékkérőkre utal (asyl=asylum=menedék), a 88-as számot pedig a német szélsőjobb gyakran a "Heil Hitler!" megfelelőjeként használja.

A járművön egy Werner Faymann figura utazik, láthatóan bilincsben. A helyi polgármester, Josef Klepp szerint érdemes lenne kiadni egy iránymutatást, hogy mivel szerencsés viccelődni és mivel nem. A karneváli időszak hagyományosan az ökörködés ideje és ilyenkor a politikai korrektség rovására humorizálnak a németek.

A fenti járművek valóban ízléstelenek és abban is egyetértünk, hogy a politikailag inkorrekt humor, a legjobb humor.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére