Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lionka kirúghat a hámból (is)

Ányos Miklós

2020.05.23. 20:30

Jön a kártérítés, mint a cunami.

A Hír TV Informátor című műsorának stábja ezen a héten ellátogatott Gyöngyöspatára, ahol annak járt utána, hogy miként fogadták a helyiek a Kúria döntését az úgynevezett szegregációs ügyben, a helyi romák azonban elakarták zavarni a stábot.
Az egyik megkérdezett el is szólta magát, miszerint a TASZ jogásza eltiltotta őket mindenfajta nyilatkozattételtől, de néhányan a tiltás alól is kibújtak volna némi készpénzért cserébe.

Nem csak az egész országban, de Gyöngyöspatán is komoly feszültséget eredményezett a Kúria 100 milliós kártérítésről szóló döntése. A lakosság igazságtalannak tartja a cigányoknak szánt kártérítést, az egyik helyi szerint a magyaroknak járna a pénz.

Az eset mellett nem ment el szó nélkül a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István sem, de Böröcz Lászlónál, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezető-helyettesénél is kiverte a biztosítékot a Kúria döntése.

Gurmai Zita, MSZP-s képviselő viszont a Hír TV kamerája elől megpróbált elmenekülni, a Képviselői Irodaháztól a nem messze lévő italboltig kocogott, ahonnan aztán a járványrendelet miatt kizavarták.

Az esetről egyébként rengeteg feldolgozás született, amit a teljes adásban is láthattok:

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére