Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kéménybe szorult a betörõ

Tóth Dalma

2016.05.22. 15:28

Trükkösen akart bejutni a házba, nem jött össze.

A lakástulajdonosok azt hit­ték, hogy hallucinálnak, amikor emberi hangot hallottak a kémény felől. Mi több, még az is eszükbe jutott, hogy talán egy szellem szállta meg a házat, ezért hallanak emberi hangokat. Később kiderült, hogy "csak" egy pucér pasas szorult be a füstcsőbe.

A 29 éves Jordan Kajewski mezítelenre vetkőzött, aztán bemászott a kéménybe, de mivel az nem volt elég széles, a kéménybe szorult. Valószínűleg pont emiatt vetkőzhetett le, hogy a ruhái se akadályozzák a lejutásba, de ez nem jött össze, mert az iowa-i betörő beszorult a füstelvezető nyílásba.

A feleségem keltett fel hajnalban, nagyon megijedt, mert azt hitte egy szellem van a házunkban. Először azt hittük azt suttogja, hagyjuk el a házunkat, aztán kiderült, csak segítségért kiáltozott, mert beszorult.”

- mondja Brad Sapp a háztulajdonos. 

A mezítelen pasast végül a helyi seriff iroda dolgozói szedték ki a kéményből. Bár a férfi be akart törni a házába, a tulajdonos volt olyan kedves és adott neki ruhát, hogy ne pucéran kelljen a betörőnek börtönbe vonulnia.

(Huffingtonpost)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére